• 0 Votes
    1 Posts
    120 Views
    Jindřich CoufalJ
    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné vypnout zobrazování mých fotek a hodnocení na profilu. Tato funkce samozřejmě dává smysl a mnohokrát jsem ji používal. Na druhou stranu, pokud někdo fotí nebo hodnotí a je často aktivní ve svém okolí, může to představovat velkou bezpečnostní trhlinu. Většina lidí vystupuje pod svým reálným jménem, což může podvodníkům poskytnout cenné údaje – například o místě pobytu, v jakém hotelu se ubytoval, kde měl dovolenou a tak dále. Tyto informace by pak mohli následně využít například při phishingu. Zatím s tím nemám zkušenost, ale rád bych tomu trochu předešel. Samozřejmě by fotky měly zůstat veřejné, ale nechtěl bych, aby se daly jedním kliknutím zobrazit komukoliv, kdo si moje jméno vyhledá například na Seznamu nebo Googlu. Předem děkuji za odpověď.
  • 7 Votes
    4 Posts
    122 Views
    EwelinaE
    @change @maciej-olejniczak You can register in the app using trusted accounts like Google, Microsoft, or Apple. Registration is needed to sync your data across devices, so you can access your maps and routes on your phone, tablet, or PC. We’re sorry for any inconvenience, and we believe this will give you a smoother and more seamless experience.
  • 3 Votes
    1 Posts
    678 Views
    adminA
    Per utilizzare funzionalità come il salvataggio dei dati in Le Mie Mappe, la sincronizzazione, la valutazione, il caricamento delle foto o l'attivazione della versione premium, è necessario accedere a un account utente. Puoi accedere tramite Seznam, Google, Microsoft o Apple, oppure creare un nuovo account. È possibile utilizzare più account, ma solo uno può essere attivo alla volta. Trovi informazioni su account, accesso e creazione di un nuovo account nella nostra Guida: Account e accesso Come accedere Come creare un nuovo account Se hai un problema o hai bisogno di aiuto, non esitare a contattare il nostro Supporto della comunità, dove altri utenti saranno felici di aiutarti. Ti auguriamo un utilizzo senza problemi della nostra app di mappe! Il team di Mapy.com
  • 1 Votes
    1 Posts
    1k Views
    adminA
    To use features like saving data to My Mapy, synchronization, rating, uploading photos, or activating the premium version, you need to be logged into a user account. You can sign in via Seznam, Google, Microsoft, or Apple, or create a new account. It is possible to use multiple accounts, but only one can be active at a time. For more information about accounts, login, and account creation, visit our Help section: Account and Login How to Sign In How to Create a New Account If you have any questions, feel free to ask our amazing users in the Community Support.