Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Trasa - pojmenované body

Scheduled Pinned Locked Moved My Mapy | Moje Mapy
    aplikaceplánovánímoje mapy
    5 Posts 4 Posters 744 Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Radim DubovýR Offline
      Radim Dubový Premium
      last edited by

Dobrý den,
      když vytvářím trasu a jako jeden z bodů použiju jen GPS souřadnice, zobrazuje se mi to v trase jako GPS souřadnice. Vím, že si tento bod nejdříve můžu uložit mezi své body a pojmenovat si ho a pak ho takto pojmenovaný můžu použív v trase. Ale to je zdlouhavé a pak se mi takové body hromadí v uložených (i když je použiji třeba jen jednou v jedné trase).
      Nebylo by možné si je pojmenovat přímo v trase? Např. vedle ikony koše by bylo kontextové menu, kde by se dal bod pojmenovat?

A pak tu mám jeden bug. Když si opravdu vytvořím trasu s uloženými (a tudíž pojmenovanými) body a pak tuto trasu načtu v mobilní aplikaci (Android), zobrazují se mi v trase jen jako "Pozice na mapě". Zde by se měly tyto body zobrazovat dle názvu, jaký jsem jim dal.

Jan KuchařJ 1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • Jan KuchařJ Online
        Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner Premium @Radim Dubový
        last edited by

@Radim-Dubový Tato chyba, s uloženými pojmenovanými body použitými v trase se v aplikaci vyskytuje již dlouho. Řešilo se to již několikrát na starém fóru. Bohužel to ale stále neopravili.
        Souhlasím s vámi že by bylo ideální mít možnost pojmenovávat přímo průjezdní body při plánování trasy.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • T CT Offline
          T C Premium
          last edited by

Já bych i ocenil body bez názvu úplně skrýt, dávám je vždy jen když potřebuji aby mě tama navigace vedla.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • Radim DubovýR Offline
            Radim Dubový Premium
            last edited by

Odpovídá tady někdo kompetentní na tyto požadavky nebo to tu zůstane viset bez odezvy od vývojářů?

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • EwelinaE Offline
              Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @Radim Dubový
              last edited by

@Radim-Dubový Dobrý den, nebojte, nejste tu úplně sami 😉
              Vývojáři možná právě pracují na jiných prioritách, ale my jsme tu, abychom váš požadavek zachytili a předali jim k prozkoumání. Nic tady nezmizí.
              Každý takový nápad nás navíc posouvá dál a pomáhá nám aplikaci vylepšovat!
              Děkujeme moc za váš podnět a čas, který jste mu věnoval.💚

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
              • First post
                Last post
              Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
              NodeBB & contributors, OSM & contributors
              Terms of Use   Privacy Policy