Trasa - pojmenované body
-
Dobrý den,
když vytvářím trasu a jako jeden z bodů použiju jen GPS souřadnice, zobrazuje se mi to v trase jako GPS souřadnice. Vím, že si tento bod nejdříve můžu uložit mezi své body a pojmenovat si ho a pak ho takto pojmenovaný můžu použív v trase. Ale to je zdlouhavé a pak se mi takové body hromadí v uložených (i když je použiji třeba jen jednou v jedné trase).
Nebylo by možné si je pojmenovat přímo v trase? Např. vedle ikony koše by bylo kontextové menu, kde by se dal bod pojmenovat?A pak tu mám jeden bug. Když si opravdu vytvořím trasu s uloženými (a tudíž pojmenovanými) body a pak tuto trasu načtu v mobilní aplikaci (Android), zobrazují se mi v trase jen jako "Pozice na mapě". Zde by se měly tyto body zobrazovat dle názvu, jaký jsem jim dal.
-
@Radim-Dubový Tato chyba, s uloženými pojmenovanými body použitými v trase se v aplikaci vyskytuje již dlouho. Řešilo se to již několikrát na starém fóru. Bohužel to ale stále neopravili.
Souhlasím s vámi že by bylo ideální mít možnost pojmenovávat přímo průjezdní body při plánování trasy. -
Já bych i ocenil body bez názvu úplně skrýt, dávám je vždy jen když potřebuji aby mě tama navigace vedla.