Trasa - pojmenované body
-
Dobrý den,
když vytvářím trasu a jako jeden z bodů použiju jen GPS souřadnice, zobrazuje se mi to v trase jako GPS souřadnice. Vím, že si tento bod nejdříve můžu uložit mezi své body a pojmenovat si ho a pak ho takto pojmenovaný můžu použív v trase. Ale to je zdlouhavé a pak se mi takové body hromadí v uložených (i když je použiji třeba jen jednou v jedné trase).
Nebylo by možné si je pojmenovat přímo v trase? Např. vedle ikony koše by bylo kontextové menu, kde by se dal bod pojmenovat?A pak tu mám jeden bug. Když si opravdu vytvořím trasu s uloženými (a tudíž pojmenovanými) body a pak tuto trasu načtu v mobilní aplikaci (Android), zobrazují se mi v trase jen jako "Pozice na mapě". Zde by se měly tyto body zobrazovat dle názvu, jaký jsem jim dal.
-
@Radim-Dubový Tato chyba, s uloženými pojmenovanými body použitými v trase se v aplikaci vyskytuje již dlouho. Řešilo se to již několikrát na starém fóru. Bohužel to ale stále neopravili.
Souhlasím s vámi že by bylo ideální mít možnost pojmenovávat přímo průjezdní body při plánování trasy. -
Já bych i ocenil body bez názvu úplně skrýt, dávám je vždy jen když potřebuji aby mě tama navigace vedla.
-
Odpovídá tady někdo kompetentní na tyto požadavky nebo to tu zůstane viset bez odezvy od vývojářů?
-
@Radim-Dubový Dobrý den, nebojte, nejste tu úplně sami

Vývojáři možná právě pracují na jiných prioritách, ale my jsme tu, abychom váš požadavek zachytili a předali jim k prozkoumání. Nic tady nezmizí.
Každý takový nápad nás navíc posouvá dál a pomáhá nám aplikaci vylepšovat!
Děkujeme moc za váš podnět a čas, který jste mu věnoval.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login