Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Trasa - pojmenované body

Scheduled Pinned Locked Moved My Mapy
    aplikaceplánovánímoje mapy
    3 Posts 3 Posters 53 Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Radim DubovýR Offline
      Radim Dubový Premium
      last edited by

Dobrý den,
      když vytvářím trasu a jako jeden z bodů použiju jen GPS souřadnice, zobrazuje se mi to v trase jako GPS souřadnice. Vím, že si tento bod nejdříve můžu uložit mezi své body a pojmenovat si ho a pak ho takto pojmenovaný můžu použív v trase. Ale to je zdlouhavé a pak se mi takové body hromadí v uložených (i když je použiji třeba jen jednou v jedné trase).
      Nebylo by možné si je pojmenovat přímo v trase? Např. vedle ikony koše by bylo kontextové menu, kde by se dal bod pojmenovat?

A pak tu mám jeden bug. Když si opravdu vytvořím trasu s uloženými (a tudíž pojmenovanými) body a pak tuto trasu načtu v mobilní aplikaci (Android), zobrazují se mi v trase jen jako "Pozice na mapě". Zde by se měly tyto body zobrazovat dle názvu, jaký jsem jim dal.

Jan KuchařJ 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Jan KuchařJ Online
        Jan Kuchař Backseat navigator @Radim Dubový
        last edited by

@Radim-Dubový Tato chyba, s uloženými pojmenovanými body použitými v trase se v aplikaci vyskytuje již dlouho. Řešilo se to již několikrát na starém fóru. Bohužel to ale stále neopravili.
        Souhlasím s vámi že by bylo ideální mít možnost pojmenovávat přímo průjezdní body při plánování trasy.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • T CT Offline
          T C Premium
          last edited by

Já bych i ocenil body bez názvu úplně skrýt, dávám je vždy jen když potřebuji aby mě tama navigace vedla.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • First post
            Last post