Chyba 464 – Robot detected
-
Dobrý den,
při pokusu o přihlášení do aplikace Mapy.com na telefonu Samsung s Androidem narážím na problém. Po zadání e-mailové adresy a hesla se zobrazí chybová hláška:
Chyba 464 – Robot detected.
Můžete mi prosím poradit, jak tento problém vyřešit? -
@Dana-Michalovska V tomto případě bude potřeba počkat, jedná se o bezpečnostní blokaci IP adresy, kdy systém detekoval opakované pokusy o přihlášení chybným heslem. Blokace je nejčastěji na 24 hodin, během této doby doporučujeme počkat bez dalších pokusů o přihlášení. Pokud máte možnost, můžete se přihlásit z jiné IP adresy, např. z mobilních dat. V případě, že se tato blokace opakovaně zobrazuje několik dní, doporučujeme se obrátit na uživatelskou podporu: https://o-seznam.cz/napoveda/
-
@Ewelina Děkuji, opravdu se to po nějaké době uvolnilo. Nicméně se mi to stále nelíbí, doufám, že už to nebudu muset znovu vidět.
-
Je to hodně otravné opatření. Taky jsem našel jak to obejít, ale klasické přihlášení se mi nikdy nezdaří, jelikož se připojuji přes sdílené VPN řešení. To je v regionu kde se nacházím nutné, protože seznam plošně blokuje celý region.
Pro ty co se jim to stává taky, prostě se zkuste přihlásit na jinou službu než na tu, která vyhodila chybu. Mě se to podařilo autopřihlášením přes mapy.