Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Chyba 464 – Robot detected

Scheduled Pinned Locked Moved My Mapy | Moje Mapy
    robotprihlaseni
    4 Posts 3 Posters 6.3k Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Dana MichalovskaD Offline
      Dana Michalovska Backseat navigator
      last edited by

Dobrý den,
      při pokusu o přihlášení do aplikace Mapy.com na telefonu Samsung s Androidem narážím na problém. Po zadání e-mailové adresy a hesla se zobrazí chybová hláška:
      Chyba 464 – Robot detected.
      Můžete mi prosím poradit, jak tento problém vyřešit?

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Offline
        Ewelina Mapy.com Team Premium @Dana Michalovska
        last edited by

@Dana-Michalovska V tomto případě bude potřeba počkat, jedná se o bezpečnostní blokaci IP adresy, kdy systém detekoval opakované pokusy o přihlášení chybným heslem. Blokace je nejčastěji na 24 hodin, během této doby doporučujeme počkat bez dalších pokusů o přihlášení. Pokud máte možnost, můžete se přihlásit z jiné IP adresy, např. z mobilních dat. V případě, že se tato blokace opakovaně zobrazuje několik dní, doporučujeme se obrátit na uživatelskou podporu: https://o-seznam.cz/napoveda/

Dana MichalovskaD 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Dana MichalovskaD Offline
          Dana Michalovska Backseat navigator @Ewelina
          last edited by

@Ewelina Děkuji, opravdu se to po nějaké době uvolnilo. Nicméně se mi to stále nelíbí, doufám, že už to nebudu muset znovu vidět.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Holistr HH Offline
            Holistr H
            last edited by

Je to hodně otravné opatření. Taky jsem našel jak to obejít, ale klasické přihlášení se mi nikdy nezdaří, jelikož se připojuji přes sdílené VPN řešení. To je v regionu kde se nacházím nutné, protože seznam plošně blokuje celý region.
            Pro ty co se jim to stává taky, prostě se zkuste přihlásit na jinou službu než na tu, která vyhodila chybu. Mě se to podařilo autopřihlášením přes mapy.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • First post
              Last post
            Mapy Community | Powered by NodeBB
            Terms of Use   Privacy Policy   Mapy.com