Problém se zjišťováním polohy / navigací
-
Dobrý den,
v aktuální verzi aplikace mi přestala fungovat navigace - aplikace najde polohu, ale neudrží ji a tedy navigace nefunguje. Na problém jsem poprvé narazil před 9 dny (mohl vzniknout o něco málo dříve, navigaci nepoužívám každý den), od té doby problém trvá. Navigaci se pokouším používat v autě (stejném jako dříve), telefon je připojený k Android Auto. Ve stejné chvíli mohu přepnout na navigaci s Mapami Google a ta funguje, tzn. víceméně jistě jde o problém s aplikací Mapy.com. Android 11, telefon FxTec Pro1x (identifikující se jako QX1050). -
Hezký den, děkujeme za Váš dotaz.
GPS polohu dodává aplikaci systém, aplikace dodanou polohu pouze zobrazí.Často v tomto případě pomůže restart zařízení. Případně nastavení času v zařízení. Je třeba nastavený čas od operátora (v jiném UI např. čas automaticky).
Přesnost pozice ovlivníte pouze vy v nastavení svého mobilního zařízení > Nastavení určování polohy > Vysoká přesnost. Případně pohybem v místech, kde je dobrý GPS signál.
Jelikož je GPS poloha určována pomocí spuštěné služby Google Play services, zkontrolujte si, zda má tato aplikace povolen přístup k GPS a je aktuální: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=cs
-
@Vlasta-Hodanová Dobrý den, děkuji za reakci i Vaše tipy, ale jak jsem se snažil vysvětlit, jedná se bohužel opravdu zcela jistě o nějakou změnu na straně aplikace. Restartování (i vypnutí a zapnutí) telefonu jsem zkoušel. Čas je nastavený automaticky od operátora. Nastavení vysoké přesnosti mám zapnuté. Aplikace je aktuální (datum poslední aktualizace je 24.4.2026) a přístup ke GPS má povolený (jak jsem také zmínil, na začátku polohu najde, ale pak ji nedokáže udržet / sledovat). A kdyby to byl systémový problém, týkal by se i dalších mapových aplikací v tom telefonu, jenomže tak to v mém případě není - ve chvíli, kdy se aplikace mapy.com marně snažila polohu získat, jsem přepnul na Google Maps, zadal stejnou trasu, aplikace našla polohu okamžitě a plynule sledovala moji polohu zbytek cesty. Prosím o předání informací o problému vašim vývojářům. Velmi pravděpodobně v aplikaci došlo ke změně práce s rozhraním služeb Google Play pro určení polohy (možná v rámci přechodu na novější verzi nebo něco podobného - chápu, že Android 11 už není úplně nejčerstvější verze systému) a důsledek je bohužel takový, jak jsem ho popsal.
-
Dobrý den,
v aktuální verzi aplikace mi přestala fungovat navigace - aplikace najde polohu, ale neudrží ji a tedy navigace nefunguje. Na problém jsem poprvé narazil před 9 dny (mohl vzniknout o něco málo dříve, navigaci nepoužívám každý den), od té doby problém trvá. Navigaci se pokouším používat v autě (stejném jako dříve), telefon je připojený k Android Auto. Ve stejné chvíli mohu přepnout na navigaci s Mapami Google a ta funguje, tzn. víceméně jistě jde o problém s aplikací Mapy.com. Android 11, telefon FxTec Pro1x (identifikující se jako QX1050).Dobrý den,
přidám se - narazil jsem v posledních cca 3 týdnech několikrát na naprosto totožný problém (naposledy včera odpoledne, cestou okrajem Ostravy, mimo zástavbu apod, takže signál GPS by měl být dostatečný), pouze s jiným telefonem (Xiaomi 15T Pro, Android 16). Všechny popisované kroky k odstranění provedeny, bez výsledku.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login