Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

FAQ - Moje Mapy

Scheduled Pinned Locked Moved FAQ - Čeština
    moje mapyčeskýfaqpoznámkyhodnocení
    1 Posts 1 Posters 694 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • adminA Online
      admin Mapy.com Team
      last edited by admin

Moje Mapy (dříve Batůžek) to Váš osobní prostor v mapách.

Moje Mapy Vám umožní uložit a spravovat oblíbená místa, naplánované trasy, nahrané fotky, hodnocení i zaznamenané aktivity. Díky synchronizaci mezi webem a mobilní aplikací máte svá data vždy po ruce, ať už jste kdekoliv.

Skvěle se hodí pro plánování výletů, zaznamenávání tras nebo sdílení zážitků s ostatními. Stačí se jen přihlásit ke svému účtu a můžete začít!

Informace o funkcích Moje Mapy najdete v Nápovědě. Kromě toho tam najdete také podrobně popsané:

• Sekce (Prehled, Místa a trasy, Aktivity, Hodnocení, Fotografie
      • Funkce pro Moje Mapy (Správa uložených položek, Import GPX souborů, Sdílení a veřejný profil, Poznámky

V případě dotazů se neváhejte zeptat našich skvělých uživatelů v Uživatelské poradně.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • adminA admin pinned this topic on
      • adminA admin unpinned this topic on
      • adminA admin pinned this topic on
      • EwelinaE Ewelina locked this topic on

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
      • First post
        Last post
      Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
      NodeBB & contributors, OSM & contributors
      Terms of Use   Privacy Policy