nejde se přihlásit v aplikaci
-
Po poslední aktualizaci se nejde přihlásit v aplikaci.
Vyplním login heslo, znovu se otevře přihlašovací stránka kde dám znovu login a pak se obejví řádek pro heslo.. A stále dokola.. -
Pokud se nebude ozývat více lidí se stejným problémem, pak je to většinou nějaká anomálie na daném mobilu. To v naprosté většině případů řeší přeinstalace.
Odinstalujte apku, restartujte mobil a apku znovu nainstalujte. -
@Jan-Buriánek zkusil jsem reinstal.. a stále
-
@Jira-Pasovski Uveďte podrobnosti o mobilu (typ, systém). Třeba někdo bude vědět více, s tímto už nedokážu poradit.
-
iPhone 15pro iOS18.4.1.
-
@Jan-Buriánek
Tak ja sa pripájam. Rovnaký problém, na webe login funguje v apke nie.
verzia apky 6.5.3.0.
verzia OS: IOS 18.4.1 iPhone 13 -
Vyřešeno!! s podporou Mapy
problém je v nastavení systémového prohlížeče safari-> blokované cookies
díky -
Měl jsem aktivované ROČNĚ PŘEDPLATNĚ (9,99 Eur/rok) na mapy Premium z mobilní aplikace - zaplaceno přes Sovak Telecom
Datum objednávky 11.4. 2025 v čase 17:26:48 SELČ
Číslo objednávky GPA-3390-1879-2172-21731...0Na telefonu bohužel selhala paměť (nelze ho pustit, tedy samozřejmě ani odinstalovat žádnou aplikaci).
Chtěl jsem aktivovat účet na novém náhradím telefonu - ale aplikace tvrdí, že účet s mojí mailovou adresou NEEXISTUJE (nebyl registrován ?)
Totéž tvrdil tento chat - musel jsem založit nový účet se stejnou mailovou adresou (jelikož jiný mail nemám) - při jeho vytvoření pro změnu comunity.map.com nevyžadoval žádné heslo.Dokážou administrátoři dohledat platbu podle čísla objednávky, mé mailové adresy a časové značky platby ?
Jak má postupovat při registraci, aby po přenosu na nový mobil aktivoval mapy Premium ?
Dík, A. -
@Andy-Y Napište nám prosím přímo na podporu, kolegové se na to podívají: https://mapy.cz/?feedback=menu Uveďte prosím číslo objednávky začínající na GPA.
-
E Ewelina moved this topic from General