nejde se přihlásit v aplikaci
-
@Jan-Buriánek
Tak ja sa pripájam. Rovnaký problém, na webe login funguje v apke nie.
verzia apky 6.5.3.0.
verzia OS: IOS 18.4.1 iPhone 13 -
Vyřešeno!! s podporou Mapy
problém je v nastavení systémového prohlížeče safari-> blokované cookies
díky -
Měl jsem aktivované ROČNĚ PŘEDPLATNĚ (9,99 Eur/rok) na mapy Premium z mobilní aplikace - zaplaceno přes Sovak Telecom
Datum objednávky 11.4. 2025 v čase 17:26:48 SELČ
Číslo objednávky GPA-00000000Na telefonu bohužel selhala paměť (nelze ho pustit, tedy samozřejmě ani odinstalovat žádnou aplikaci).
Chtěl jsem aktivovat účet na novém náhradím telefonu - ale aplikace tvrdí, že účet s mojí mailovou adresou NEEXISTUJE (nebyl registrován ?)
Totéž tvrdil tento chat - musel jsem založit nový účet se stejnou mailovou adresou (jelikož jiný mail nemám) - při jeho vytvoření pro změnu comunity.map.com nevyžadoval žádné heslo.Dokážou administrátoři dohledat platbu podle čísla objednávky, mé mailové adresy a časové značky platby ?
Jak má postupovat při registraci, aby po přenosu na nový mobil aktivoval mapy Premium ?
Dík, A. -
@Andy-Y Napište nám prosím přímo na podporu, kolegové se na to podívají: https://mapy.cz/?feedback=menu Uveďte prosím číslo objednávky začínající na GPA.
-
E Ewelina moved this topic from General on
-
@Jira-Pasovski dobrý den, mám stejný problém. Co prosím dělat? Telefon Galaxy S23
-
@Martina-Franzová Dobrý den, výše je popsáno několik různých problémů – můžete prosím upřesnit, který z nich se týká právě Vás? Zkuste postupy, které jsou tam navržené, a dejte nám pak vědět, jestli se něco změnilo. Díky!
-
@Jan-Buriánek Mám teď 2 dny stejný problém, odinstalace, restart mobilu, instalace, přihlášení a znova přihlášení a znova..., zajímavé je, že jsem se včera neodhlásil, prostě se to stalo nějak samo..., každopádně v prohlížeči na MT jsem v mapách normálně přihlášený, co s tím? Radek
-
@prefix-šůvix Dobrý den, zkusil jste postupy popsané výše? Na jakém zařízení aplikaci používáte (iPhone, Android)?
Můžete také zkusit změnit výchozí prohlížeč v mobilu a ověřit, zda to nějak neovlivní přihlášení? -
@prefix-šůvix Měl jsem stejný problém, nefungovala přeinstalace ani restart. Nakonec pomohlo při přihlašování kliknout na tři tečky vpravo nahoře a zvolit otevřít v aplikaci chrom. Tam už se přihlášení zadařilo.
-
Dobrý den, na zařízení Blackview se nelze přihlásit do aplikace. V prohlížeči to lze a lze se se přihlásit na jiných zařízení. Nepomohlo odinstalování ani s vymazáním mezipaměti.
-
@Jana-Vičarová Podívejte se prosím, zda nemáte nainstalovaný blokátor cookies, reklam nebo antivirový program. Zkuste se přihlásit přes tři tečky v pravém horním rohu a zvolit možnost „Otevřít v prohlížeči“ nebo případně změnit výchozí prohlížeč v mobilu.
-
@Jira-Pasovski ano úplně stejný problém a to mám nový mobil takže to není starým androidem
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login