Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Jak to, že sem do FAQ jde přidávat témata?

Scheduled Pinned Locked Moved General
    7 Posts 2 Posters 88 Views
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jan BuriánekJ Offline
      Jan Buriánek Local expert Legendary Explorer
      last edited by

A nejde na ně odpovídat.
      Chtěl jsem odpovědět na dotaz "Stahování jednotlivých regionů", ale nedovolilo mi to s hláškou "You need 5 reputation to post links" (červeně vpravo dole)

5.png

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • EwelinaE Ewelina moved this topic from FAQ - Čeština on
      • Jan BuriánekJ Offline
        last edited by Jan Buriánek

Paní Ewelina přesunula téma. OK. To je další problém - v těchto informacích o přesunu je odkud, ale není kam. Takže nevím, kde teď příspěvek je.

Kliknutím na tlačítko "Přesunuto" vlevo nahoře se to přepne někam do asi nadřazené složky, ale ne do složky, kam bylo přesunuto.

Počítám s tím, že se jedná o nějakou chybu - možnost uživatelsky tvořit FAQ - a že celý tento příspěvek pak smažete.

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Jan BuriánekJ Offline
          Jan Buriánek Local expert Legendary Explorer @Jan Buriánek
          last edited by Jan Buriánek

Aha, tak už jsem to našel. Přibyla položka General.
          Ale zmizel ten dotaz, na který jsem chtěl odpovědět...
          edit: tak to bylo v nepřečtených...

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Jan BuriánekJ Offline
            Jan Buriánek Local expert Legendary Explorer @Jan Buriánek
            last edited by

A ještě jeden dotaz: proč je tlačítko nové téma i v seznamu "nepřečtených" ???

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • EwelinaE Offline
              Ewelina Mapy.com Team Premium @Jan Buriánek
              last edited by

@Jan-Buriánek To máte ale dotazů! Řekla bych, že jste vážně skvělý tester fóra!
              Abyste mohl přidávat odkazy (te ve Vaší odpovědi byly), potřebujete mít určitou reputaci – tedy nasbírat pár lajků za své příspěvky. Tu už ale máte, takže odkazy už přidávat můžete. Ale jak jsme se bavili - s mírou 😉
              FAQ nebylo nastavené správně – díky moc za připomínku, už jsme to opravili.
              A co se týče tlačítka „Odpovědět“ u nepřečtených – máte pravdu, asi by tam být nemělo. Používáme ale standardní řešení a ne všechno jde upravit podle našich představ.

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • Jan BuriánekJ Offline
                Jan Buriánek Local expert Legendary Explorer @Ewelina
                last edited by

@Ewelina-Knotek Jo, odkazy v tom byly, ale všechny 3 na vaše původní fórum, tedy v rámci vašich map, a to by mělo být v pořádku 🙂

A jak píšete: "A co se týče tlačítka „Odpovědět“ u nepřečtených..." -- myslel jsem tlačítko "nové téma" 🙂

• Jan BuriánekJ Offline
                  last edited by

Další zjištěná chyba. Dostal jsem zprávu v chatu. Viděl jsem to prvně. Odpověděl jsem v okně (okno chatu vpravo dole na obrazovce) a dal enter a nic. Neodešlo to. Tak jsem kliknul na zelenou šipečku a taky nic. Neodešlo to.
                  Takže jsem si vykopíroval text, zavřel okno a vložil jsem to do velkého okna přímo na stránce a tam to poslat šlo.

• First post
                    Last post