Android Auto
-
Exacts same issue. Nissan Leaf 2019, other apps work fine as mentionned. Makes mapy.com almost unusable for navigation
-
E Ewelina moved this topic from Community Support | Uživatelská poradna
-
We are aware of the issue and are currently working on resolving it. Thank you for your patience.
-
@Jakub-Faifer mám stejný problém na Google Pixel 8a u Škody Octavia IV rok výroby 2026
-
Same problem here (passat b8 and Samsung Galaxy A54).
-
@Jakub-Faifer Stejný problém, dokonce to není závislé na vozidle. I když nastavím navigaci úplně mimo vozidle jen na mobilu (Samsung s24) , neustále se ztrácí informace o poloze, cyklicky
-
@Vladislav-Šmarda Verzi s opravou už máme ne review. Čekáme tedy již jen na schválení Googlem.
-
@Vladislav-Šmarda @arti11 @jirka-rozsypal @tonda-sidon @fabian.sipp @filip-zach Dobrý den, v pátek večer jsme vydali aktualizaci aplikace. Podívejte se prosím do obchodu s aplikacemi, zda tam na vás nečeká nová verze. Tento problém by v ní již měl být opraven. Omlouváme se za způsobené potíže.
-
O víkendu jsem navigaci vyzkoušel a chyba se neprojevila. Takže to vypadá, že problém je vyřešený. Díky.
-
Ano od verze 26020206 je to OK.
Akorát úplně 100% to není, jednou za cestu po Hradecké dálnici se mi to teď v sobotu stalo. Rychlost skočila na 0 a mapa začne zoomovat. Běhen velmi krátké chvíle se tam zase vrátila zpět dálniční rychlost a mapa odzoomovala zpátky.
Při zpáteční cestě se mi to nestalo. Takže dobrý.
-
Dobrý den, jen doplnění k verzi 26020206: U mě bohužel chyba není vyřešená. Mám Mapy.com 26.2.2 (26020206) a při navigaci přes Android Auto (USB) se stále opakovaně stává (v nepravidelných intervalech i několikrát za minutu), že rychlost/poloha na chvíli spadne a mapa začne zoomovat. Je to velmi rušivé. Ověřeno na Samsung Z Flip6 i Samsung Galaxy A54 5G. Verze Android Auto 16.1.660414 (161660414). Mimo Android Auto je vše OK a jiné navigace v AA to nedělají. U předchozích verzí Mapy.com jsem tento problém neměl.