Zobrazení rozdílu délky u alternativní trasy
-
Bylo by možné doplnit délku alternativní trasy? V tuto chvíli mi navigace ukazuje zvolenou trasu a na křižovatce typicky o kolik by se změnila doba cesty, pokud bych jel jinudy (např. + 4 min.). Ocenil bych, kdyby to kromě času ukazovalo vzdálenost, o kolik se bude trasa lišit. Jde o to, že když uvidím např. "+1 minuta/+10 km", tak vím, že alternativní trasa bude pohodlnější cesta s rychlejší jízdou. U nabídky "+5 min./-5 km" jasně vidím, že tam jet nechci, protože to bude pomalejší, i když ujedu méně. Předpokládám, že systém musí počítat i vzdálenost, když ukazuje rozdíl v času. Díky za zvážení.
-
@Jan-Neckář Systém to určitě umí, protože u navigace pro pěší chůzi to u alternativní trasy vzdálenost ukazuje

Už jsem totiž tenhle návrh jednou také zmiňoval (dokonce ještě na starém fóru), ale prý to zatím není v plánu, bohužel...P.S. I na novém fóru již o tom byla zmínka a podle reakcí (palců nahoru) by o to zřejmě zájem byl, viz zde: community.mapy.com/topic/330/n%C3%A1vrh-alternativn%C3%AD-trasy
-
@Jan-Neckář @standa-komínek
Dobrý den, dnes jsme vydali aktualizaci a možná jsme se trefili. Zkuste prosím aplikaci aktualizovat (Android) a dejte nám vědět, zda je to to, co jste očekával.
Zdravím z Map. -
-
@Ewelina Super, díky moc!

Hned jsem aktualizoval a je to přesně ono
P.S. Trochu mě zmátlo číslo nové verze aplikace. Předpokládám, že nově je značení verze podle roku a měsíce vydání? Verze 26.1.0 by tomu odpovídala

-
@Standa-Komínek Přesně tak