Zobrazení rozdílu délky u alternativní trasy
-
Bylo by možné doplnit délku alternativní trasy? V tuto chvíli mi navigace ukazuje zvolenou trasu a na křižovatce typicky o kolik by se změnila doba cesty, pokud bych jel jinudy (např. + 4 min.). Ocenil bych, kdyby to kromě času ukazovalo vzdálenost, o kolik se bude trasa lišit. Jde o to, že když uvidím např. "+1 minuta/+10 km", tak vím, že alternativní trasa bude pohodlnější cesta s rychlejší jízdou. U nabídky "+5 min./-5 km" jasně vidím, že tam jet nechci, protože to bude pomalejší, i když ujedu méně. Předpokládám, že systém musí počítat i vzdálenost, když ukazuje rozdíl v času. Díky za zvážení.
-
@Jan-Neckář Systém to určitě umí, protože u navigace pro pěší chůzi to u alternativní trasy vzdálenost ukazuje

Už jsem totiž tenhle návrh jednou také zmiňoval (dokonce ještě na starém fóru), ale prý to zatím není v plánu, bohužel...P.S. I na novém fóru již o tom byla zmínka a podle reakcí (palců nahoru) by o to zřejmě zájem byl, viz zde: community.mapy.com/topic/330/n%C3%A1vrh-alternativn%C3%AD-trasy
-
@Jan-Neckář @standa-komínek
Dobrý den, dnes jsme vydali aktualizaci a možná jsme se trefili. Zkuste prosím aplikaci aktualizovat (Android) a dejte nám vědět, zda je to to, co jste očekával.
Zdravím z Map. -
-
@Ewelina Super, díky moc!

Hned jsem aktualizoval a je to přesně ono
P.S. Trochu mě zmátlo číslo nové verze aplikace. Předpokládám, že nově je značení verze podle roku a měsíce vydání? Verze 26.1.0 by tomu odpovídala

-
@Standa-Komínek Přesně tak

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login