převod Moje Mapy z jednoho účtu na účet druhý v Premium
-
Dobrý den. Mám jeden účet na Mapy.cz s osobním e-mailem. Nyní jsem zakoupil Premium ale uvedl jsem jiný e-mail. Abych mohl využívat Premium na svém mobilu mi z podpory doporučili odinstalovat aplikaci a nainstalovat znovu. Ale již se mi nezobrazují soubory Moje mapy uložené v původní aplikaci . jak je převedu?
-
@Vladimír-Vyšohlíd Pokud mate premium k jinemu uctu, tak Vam preinstalace nepomuze. A primy prevod aktivit take nejde.
Nejlepe je zrusit predplatne, aby se dalsi rok samo nezaplatilo, a znovu koupit premium pro spravny ucet. Ucet je dany emailem. Jakmile se v aplikaci prihlasite se spravnym emailem, synchronizaci se Vam vse nacte z webu automaticky. Podle mnozstvi dat to muze chvilku trvat.Vsechna data v Moje mapy se ukladaji do cloudu Seznamu, pod uctem, ktery je dany emailem.
A podobne jsko mate k dispozici vsechny vase emaily kdekoli se prihlasite do emailu, tak obsah Moje mapy je dostupny stejnym zpusobem, vzdy jedny data pod jednim uctem, po prihlaseni. Prihlasenim je rozpoznavano i premium ano/ne.Aktivity je mozne prevest do jineho uctu, ale pouze exportem z jednoho a importem do jineho. Neni to ale idealni reseni, napr. se ztraceji informace o zastavkach. Proste nejde provest 100% prenos dat mezi ucty.
-
@Jan-Buriánek Dobrý den. A nešlo by nějak přesměrovat? Jako v případě e-mailů jde doručení přesměrovat na jinou e-mailovou adresu? Děkuji
-
@Vladimír-Vyšohlíd Bohužel žádná taková možnost není.