Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

převod Moje Mapy z jednoho účtu na účet druhý v Premium

Scheduled Pinned Locked Moved My Mapy | Moje Mapy
    4 Posts 2 Posters 383 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Vladimír VyšohlídV Offline
      Vladimír Vyšohlíd
      last edited by

Dobrý den. Mám jeden účet na Mapy.cz s osobním e-mailem. Nyní jsem zakoupil Premium ale uvedl jsem jiný e-mail. Abych mohl využívat Premium na svém mobilu mi z podpory doporučili odinstalovat aplikaci a nainstalovat znovu. Ale již se mi nezobrazují soubory Moje mapy uložené v původní aplikaci . jak je převedu?

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan BuriánekJ Offline
        Jan Buriánek Mapsters Premium @Vladimír Vyšohlíd
        last edited by Jan Buriánek

@Vladimír-Vyšohlíd Pokud mate premium k jinemu uctu, tak Vam preinstalace nepomuze. A primy prevod aktivit take nejde.
        Nejlepe je zrusit predplatne, aby se dalsi rok samo nezaplatilo, a znovu koupit premium pro spravny ucet. Ucet je dany emailem. Jakmile se v aplikaci prihlasite se spravnym emailem, synchronizaci se Vam vse nacte z webu automaticky. Podle mnozstvi dat to muze chvilku trvat.

Vsechna data v Moje mapy se ukladaji do cloudu Seznamu, pod uctem, ktery je dany emailem.
        A podobne jsko mate k dispozici vsechny vase emaily kdekoli se prihlasite do emailu, tak obsah Moje mapy je dostupny stejnym zpusobem, vzdy jedny data pod jednim uctem, po prihlaseni. Prihlasenim je rozpoznavano i premium ano/ne.

Aktivity je mozne prevest do jineho uctu, ale pouze exportem z jednoho a importem do jineho. Neni to ale idealni reseni, napr. se ztraceji informace o zastavkach. Proste nejde provest 100% prenos dat mezi ucty.

Vladimír VyšohlídV 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Vladimír VyšohlídV Offline
          Vladimír Vyšohlíd @Jan Buriánek
          last edited by

@Jan-Buriánek Dobrý den. A nešlo by nějak přesměrovat? Jako v případě e-mailů jde doručení přesměrovat na jinou e-mailovou adresu? Děkuji

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Jan BuriánekJ Offline
            Jan Buriánek Mapsters Premium @Vladimír Vyšohlíd
            last edited by

@Vladimír-Vyšohlíd Bohužel žádná taková možnost není.

1 Reply Last reply Reply Quote 1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
            • First post
              Last post
            Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
            NodeBB & contributors, OSM & contributors
            Terms of Use   Privacy Policy