Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

převod Moje Mapy z jednoho účtu na účet druhý v Premium

Scheduled Pinned Locked Moved My Mapy
    4 Posts 2 Posters 84 Views 2 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Vladimír VyšohlídV Offline
      Vladimír Vyšohlíd
      last edited by

Dobrý den. Mám jeden účet na Mapy.cz s osobním e-mailem. Nyní jsem zakoupil Premium ale uvedl jsem jiný e-mail. Abych mohl využívat Premium na svém mobilu mi z podpory doporučili odinstalovat aplikaci a nainstalovat znovu. Ale již se mi nezobrazují soubory Moje mapy uložené v původní aplikaci . jak je převedu?

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan BuriánekJ Offline
        Jan Buriánek Mapsters Premium @Vladimír Vyšohlíd
        last edited by Jan Buriánek

@Vladimír-Vyšohlíd Pokud mate premium k jinemu uctu, tak Vam preinstalace nepomuze. A primy prevod aktivit take nejde.
        Nejlepe je zrusit predplatne, aby se dalsi rok samo nezaplatilo, a znovu koupit premium pro spravny ucet. Ucet je dany emailem. Jakmile se v aplikaci prihlasite se spravnym emailem, synchronizaci se Vam vse nacte z webu automaticky. Podle mnozstvi dat to muze chvilku trvat.

Vsechna data v Moje mapy se ukladaji do cloudu Seznamu, pod uctem, ktery je dany emailem.
        A podobne jsko mate k dispozici vsechny vase emaily kdekoli se prihlasite do emailu, tak obsah Moje mapy je dostupny stejnym zpusobem, vzdy jedny data pod jednim uctem, po prihlaseni. Prihlasenim je rozpoznavano i premium ano/ne.

Aktivity je mozne prevest do jineho uctu, ale pouze exportem z jednoho a importem do jineho. Neni to ale idealni reseni, napr. se ztraceji informace o zastavkach. Proste nejde provest 100% prenos dat mezi ucty.

Vladimír VyšohlídV 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Vladimír VyšohlídV Offline
          Vladimír Vyšohlíd @Jan Buriánek
          last edited by

@Jan-Buriánek Dobrý den. A nešlo by nějak přesměrovat? Jako v případě e-mailů jde doručení přesměrovat na jinou e-mailovou adresu? Děkuji

Jan BuriánekJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Jan BuriánekJ Offline
            Jan Buriánek Mapsters Premium @Vladimír Vyšohlíd
            last edited by

@Vladimír-Vyšohlíd Bohužel žádná taková možnost není.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • First post
              Last post