Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Přidání trasy do sdílené složky

Scheduled Pinned Locked Moved My Mapy
    5 Posts 3 Posters 25 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Kateřina PelikánováK Offline
      Kateřina Pelikánová Premium
      last edited by

Dobrý den, bohužel se mi nedaří přijít na postup přidání nové trasy do složky, kterou se mnou sdílí jiný uživatel. Trasu si mohu uložit do svého seznamu, nicméně jak trasu "nahrát" do sdílené složky? Děkuji za pomoc Kateřina Pelikánová

Jan KuchařJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan KuchařJ Offline
        Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner @Kateřina Pelikánová
        last edited by

@Kateřina-Pelikánová Trasu normálně uložíte do složky kterou sdilite. Aby se ale tomu komu jste složku sdílela data aktualizovala musí znovu načíst odkaz sdílení a znovu si složku uložit do Moje mapy. Bohužel se to neděje automaticky.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Standa KomínekS Offline
          Standa Komínek Premium Master trip planner
          last edited by

Pochopil jsem to tak, že Kateřina složku nesdílí, ale byla ji nasdílena od někoho jiného. Pokud se nepletu, tak do sdílené složky může aktuálně přidávat/upravovat jen ten, co ji nasdílel.

Jan KuchařJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Jan KuchařJ Offline
            Jan Kuchař Local expert Backseat navigator Master trip planner @Standa Komínek
            last edited by

@Standa-Komínek Ano pokud je to tak že Kateřina sdílí složku kterou vytvořil někdo jiný (z dotazu jsem to úplně nepochopil) tak nemůže tuto složku upravovat, respektive může ale změny se projeví pouze u ní.
            Opravdové sdílení (úprava) složky v Moje mapy více uzivaleli možná není

Standa KomínekS 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Standa KomínekS Offline
              Standa Komínek Premium Master trip planner @Jan Kuchař
              last edited by

@Jan-Kuchař Nicméně do budoucna je údajně hromadné sdílení v plánu (info z fóra), takže nezbývá než vydržet 🙂

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • First post
                Last post