Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Složka, sdílená mezi dvěma různými uživateli

Scheduled Pinned Locked Moved My Mapy | Moje Mapy
    6 Posts 5 Posters 544 Views 5 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Renata BalažováR Offline
      Renata Balažová Premium
      last edited by

Vytvořila jsem složku s body kterou si průběžně doplňuji. Tuto jsem nasdílela s přítelem. Složku a její obsah vidí, ale pokud do složky doplním další místa, ta se mu už nezobrazí. Nejde to a nebo si musím někde něco nastavit?

Martin PištoraM 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Standa KomínekS Offline
        Standa Komínek Map Genius Premium Local expert Master trip planner
        last edited by

Nejde to automaticky, musí si ji načíst znovu.
        Více třeba zde:
        https://community.mapy.com/topic/592/p%C5%99id%C3%A1n%C3%AD-trasy-do-sd%C3%ADlen%C3%A9-slo%C5%BEky?_=1759392396923

Renata BalažováR 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Renata BalažováR Offline
          Renata Balažová Premium @Standa Komínek
          last edited by

@Standa-Komínek díky za potvrzení. Trošku jsem zklamaná, že to tak nelze. No co už.

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • EwelinaE Offline
            Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @Renata Balažová
            last edited by

@Renata-Balažová Dobrý den, bohužel to teď nejde, ale přidali jsme to na seznam možných vylepšení a uvidíme, jak často se takovýhle nápad bude objevovat. Díky moc za tip!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • matej.miko8M Offline
              matej.miko8 Premium
              last edited by

Ahojte, bolo by super to implementovať 🙂 Niečo také ako zdieľaný priečinok, v ktorom môžu užívatelia upravovať zaznačené body (názvy, zmena trasy a podobne). Veľmi by som takúto funkciu uvítal.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • Martin PištoraM Offline
                Martin Pištora Premium @Renata Balažová
                last edited by

@Renata-Balažová Sdílená složka je živá. Když do ní první uživatel později přidá body či trasy, projeví se to i u druhého uživatele. Druhý uživatel ale musí pokaždé znovu složku otevírat z původního odkazu, např. z nějaké aplikace na zprávy. Pokud si druhý uživatel složku uloží do Moje mapy, už je to jeho kopie, a změny provedené prvním uživatelem se v ní neprojeví.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • Standa KomínekS Standa Komínek referenced this topic on

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                • First post
                  Last post
                Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
                NodeBB & contributors, OSM & contributors
                Terms of Use   Privacy Policy