Katastrální mapa v aplikaci
-
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda plánujete do mobilní aplikace přidat možnost zobrazení katastrální mapy. Na webu tato funkce funguje, ale v mobilní aplikaci jsem ji nenašel.
Děkuji předem za odpověď!
-
@Michal-Kollert Dobrý den, ano, máte pravdu — katastrální mapa v aplikaci není, ale můžete ji využívat na našem webu, a to i z mobilu nebo tabletu.
Zavedení katastrální mapy přímo do aplikace zatím neplánujeme, věnujeme se teď jiným vylepšením. Ale nikdy neříkáme nikdy
-
E Ewelina moved this topic from Search & Points of interest | Vyhledávání a body zájmu on
-
@Ewelina to je škoda, taky jsem si stáhl aplikaci mapy.com ale když jsem zjistil, že tam neni katastr, aplikace šla zase do koše. Bohužel.
-
@Stasa-M Můžete si to zobrazit v mobilním prohlížeči, ale bohužel katastrální mapa zatím není dostupná v aplikaci.
-
@Ewelina je to velká škoda. Pokud je tato funkce v mapách, tak nechápu v čem je problém ji mít i v aplikaci. Jakozto plátce premium map bych tuto funkci využil a myslím si, že je náš mnohem více.
-
@Martin-Masar Osobně by se mi to taky líbilo, ale chápu, že nebude úplně triviální ty katastrální mapy do aplikace dostat. A i kdyby tam byly, tak očekávám, že budou jen jako dodatečně stahovaný obsah, stejně jako jsou dnes data o dopravě, obrysy obcí (vektorová vrstva) nebo Panorama.
-
@draceane Pokud chcete katastralní mapy v mobilu, dá se použít apka Katastr v kapse.
-
@Ewelina said in Katastrální mapa v aplikaci:
@Stasa-M Můžete si to zobrazit v mobilním prohlížeči, ale bohužel katastrální mapa zatím není dostupná v aplikaci.
v prohlížeči funguje katastrální mapa dobře
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login