-
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, zda plánujete do mobilní aplikace přidat možnost zobrazení katastrální mapy. Na webu tato funkce funguje, ale v mobilní aplikaci jsem ji nenašel.
Děkuji předem za odpověď!
-
@Michal-Kollert Dobrý den, ano, máte pravdu — katastrální mapa v aplikaci není, ale můžete ji využívat na našem webu, a to i z mobilu nebo tabletu.
Zavedení katastrální mapy přímo do aplikace zatím neplánujeme, věnujeme se teď jiným vylepšením. Ale nikdy neříkáme nikdy
-
E Ewelina moved this topic from Search & Points of interest on
-
@Ewelina to je škoda, taky jsem si stáhl aplikaci mapy.com ale když jsem zjistil, že tam neni katastr, aplikace šla zase do koše. Bohužel.
-
@Stasa-M Můžete si to zobrazit v mobilním prohlížeči, ale bohužel katastrální mapa zatím není dostupná v aplikaci.
-
@Ewelina je to velká škoda. Pokud je tato funkce v mapách, tak nechápu v čem je problém ji mít i v aplikaci. Jakozto plátce premium map bych tuto funkci využil a myslím si, že je náš mnohem více.
-
@Martin-Masar Osobně by se mi to taky líbilo, ale chápu, že nebude úplně triviální ty katastrální mapy do aplikace dostat. A i kdyby tam byly, tak očekávám, že budou jen jako dodatečně stahovaný obsah, stejně jako jsou dnes data o dopravě, obrysy obcí (vektorová vrstva) nebo Panorama.
-
@draceane Pokud chcete katastralní mapy v mobilu, dá se použít apka Katastr v kapse.
-
@Ewelina said in Katastrální mapa v aplikaci:
@Stasa-M Můžete si to zobrazit v mobilním prohlížeči, ale bohužel katastrální mapa zatím není dostupná v aplikaci.
v prohlížeči funguje katastrální mapa dobře