Opakované přihlašování
-
Při používání mapy.com se musím neustále přihlašovat po opuštění stránky.
Stránku mapy.com nezavírám! Používám Chrome na kterém mám otevřeno několik záložek včetně Seznam a Mapy, na stránce seznam jsem přihlášen stále -bez problémů-, každý návrat po cca 10 minutách k záložce mapy.com po mě vyžaduje přihlášení, hláškou "Spojení bylo přerušeno Obnovte internetové připojení a znovu se přihlašte" I PŘESTO, ŽE K PŘERUŠENÍ INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ NEDOŠLO!!!
Děkuji za odpověď Zdeněk. -
E Ewelina moved this topic from Welcome! Vítejte! Cześć! Hallo on
-
@Zdeněk-Bílek Podívejte se prosím, zda nemáte nainstalovaný blokátor cookies, reklam nebo antivirový program, který by mohl přihlašování blokovat.
Zkuste se také přihlásit přes tři tečky v pravém horním rohu – zvolte možnost „Otevřít v prohlížeči Chrome“.
Pokud tento postup nefunguje je vhodné aplikaci reinstalovat, případně je vhodné se ujistit, že zařízení má podporovaný operační systém.
Můžete ještě změnit výchozí prohlížeč v mobilu.
Dejte prosím vědět, jaký je výsledek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login