Vynechání průjezdného bodu
-
Dobrý den, mám na vícedenní dovolenou naplánovanou trasu s průjezdnými body. Je prosím možné při používání navigace následující průjezdný bod vynechat (deklarovat, že jsem jím již projel) tak, aby mě navigace již směřovala k dalšímu průjezdnému bodu bez toho abych celkovou trasu upravoval mazáním průjezdných bodů. To znamená v konkrétní den chci jet například z bodu 13 do bodu 14, bez toho abych musel zrušit celý vícedenní itinerář. Děkuji za nápady
-
@studnicka Bez úpravy trasy tohle bohužel nejde. Pokud nechcete přijít o tu původní uloženou, tak lze po odmazání uložit jako kopii. Vám ale předpokládám jde o to, vůbec nic neupravovat, jen potvrdit "projetí".
Každopádně dobrý tip na zlepšovák, třeba se toho někdy dočkáme -
@Standa-Komínek Ano, řeším to kopií trasy a postupným odmazáváním průjezdných bodů. Je to ale otrava.
-
@studnicka Nezbývá než doufat, že tohle bude požadovat více uživatelů a vývojáři se do toho na základě těchto přání někdy pustí...
Troufnu si říci, že by to totiž ocenilo více lidí. -
Dobrý den,
-
doporučujeme, pokud děláte vícedenní přejezdy, je dobré si trasu rozdělit po dnech a poukládat do jedné složky v Moje mapy (vidíte tam celkové statistiky, přesto nemusíte pracovat s celou složitou trasou) . Celkově se vám to hodně zjednoduší.
-
Pokud i přesto chcete mít tak dlouhou trasu jednu, navigace umí, že pokud ji nastartujete někde uprostřed např. a chvíli pojedete, navigace se sama upraví a předchozí body vynechá automaticky..
-