Vynechání průjezdného bodu
-
Dobrý den, mám na vícedenní dovolenou naplánovanou trasu s průjezdnými body. Je prosím možné při používání navigace následující průjezdný bod vynechat (deklarovat, že jsem jím již projel) tak, aby mě navigace již směřovala k dalšímu průjezdnému bodu bez toho abych celkovou trasu upravoval mazáním průjezdných bodů. To znamená v konkrétní den chci jet například z bodu 13 do bodu 14, bez toho abych musel zrušit celý vícedenní itinerář. Děkuji za nápady
-
@studnicka Bez úpravy trasy tohle bohužel nejde. Pokud nechcete přijít o tu původní uloženou, tak lze po odmazání uložit jako kopii. Vám ale předpokládám jde o to, vůbec nic neupravovat, jen potvrdit "projetí".
Každopádně dobrý tip na zlepšovák, třeba se toho někdy dočkáme
-
@Standa-Komínek Ano, řeším to kopií trasy a postupným odmazáváním průjezdných bodů. Je to ale otrava.
-
@studnicka Nezbývá než doufat, že tohle bude požadovat více uživatelů a vývojáři se do toho na základě těchto přání někdy pustí...
Troufnu si říci, že by to totiž ocenilo více lidí. -
Dobrý den,
-
doporučujeme, pokud děláte vícedenní přejezdy, je dobré si trasu rozdělit po dnech a poukládat do jedné složky v Moje mapy (vidíte tam celkové statistiky, přesto nemusíte pracovat s celou složitou trasou) . Celkově se vám to hodně zjednoduší.
-
Pokud i přesto chcete mít tak dlouhou trasu jednu, navigace umí, že pokud ji nastartujete někde uprostřed např. a chvíli pojedete, navigace se sama upraví a předchozí body vynechá automaticky..
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login