Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Vynechání průjezdného bodu

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation
    5 Posts 3 Posters 39 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • studnickaS Offline
      studnicka Premium
      last edited by

Dobrý den, mám na vícedenní dovolenou naplánovanou trasu s průjezdnými body. Je prosím možné při používání navigace následující průjezdný bod vynechat (deklarovat, že jsem jím již projel) tak, aby mě navigace již směřovala k dalšímu průjezdnému bodu bez toho abych celkovou trasu upravoval mazáním průjezdných bodů. To znamená v konkrétní den chci jet například z bodu 13 do bodu 14, bez toho abych musel zrušit celý vícedenní itinerář. Děkuji za nápady

Standa KomínekS Jakub FaiferJ 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • Standa KomínekS Offline
        Standa Komínek Premium Master trip planner @studnicka
        last edited by

@studnicka Bez úpravy trasy tohle bohužel nejde. Pokud nechcete přijít o tu původní uloženou, tak lze po odmazání uložit jako kopii. Vám ale předpokládám jde o to, vůbec nic neupravovat, jen potvrdit "projetí".
        Každopádně dobrý tip na zlepšovák, třeba se toho někdy dočkáme 🙂

studnickaS 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • studnickaS Offline
          studnicka Premium @Standa Komínek
          last edited by

@Standa-Komínek Ano, řeším to kopií trasy a postupným odmazáváním průjezdných bodů. Je to ale otrava.

Standa KomínekS 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • Standa KomínekS Offline
            Standa Komínek Premium Master trip planner @studnicka
            last edited by Standa Komínek

@studnicka Nezbývá než doufat, že tohle bude požadovat více uživatelů a vývojáři se do toho na základě těchto přání někdy pustí...
            Troufnu si říci, že by to totiž ocenilo více lidí.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Jakub FaiferJ Offline
              Jakub Faifer Mapy.com Team Premium @studnicka
              last edited by

@studnicka

Dobrý den,

1. doporučujeme, pokud děláte vícedenní přejezdy, je dobré si trasu rozdělit po dnech a poukládat do jedné složky v Moje mapy (vidíte tam celkové statistiky, přesto nemusíte pracovat s celou složitou trasou) . Celkově se vám to hodně zjednoduší.

2. Pokud i přesto chcete mít tak dlouhou trasu jednu, navigace umí, že pokud ji nastartujete někde uprostřed např. a chvíli pojedete, navigace se sama upraví a předchozí body vynechá automaticky..

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • First post
                Last post