MHD aplikace - vyhledávání tras
-
Dobrý den,
všiml jsem si, že při vyhledávání tras na webu Mapy.cz v prohlížeči (Chrome) je dostupná možnost MHD, ale v aplikaci Mapy.cz pro Android tato volba chybí. Nepřehlédl jsem ji někde? -
@Pavol Nepřehlédl, v apce zatím není.
-
@Standa-Komínek
Dobrý den, moc se přimlouvám za vyhledávání tras MHD i v mobilu (Androidu) - tam je potřeba při výletech nejčastěji. Mohla bych vědět, zda se tato možnost plánuje - přihlásila jsem se kvůli tomu do MAPY.cz - Premium, protože jsem si myslela, že tam tato možnost bude :(((...... děkuji za odpověď MP -
Je na to zde ještě jedno vlákno zde
Tam jsem k tomu něco napsal. -
@Pavol Dobrý den, ano, v aplikaci tato možnost zatím není (v současnosti je možné použít mapy v mobilním prohlížeči a tímto způsobem to obejít). Nicméně do budoucna to máme v plánu.
-
@Ewelina Mohli bychom tedy dostat tlačítko "otevřít adresu v pubtranu"? Obě aplikace jsou od stejného vydavatele a skvěle by spolu fungovaly...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login