Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

MHD aplikace - vyhledávání tras

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation | Plánování a Navigace
    6 Posts 6 Posters 1.0k Views 6 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P Offline
      Pavol
      last edited by

Dobrý den,
      všiml jsem si, že při vyhledávání tras na webu Mapy.cz v prohlížeči (Chrome) je dostupná možnost MHD, ale v aplikaci Mapy.cz pro Android tato volba chybí. Nepřehlédl jsem ji někde?

Standa KomínekS EwelinaE 2 Replies Last reply Reply Quote 3
      • Standa KomínekS Offline
        Standa Komínek Map Genius Premium Local expert Master trip planner @Pavol
        last edited by

@Pavol Nepřehlédl, v apce zatím není.

Martina DvořáčkováM 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Martina DvořáčkováM Offline
          Martina Dvořáčková @Standa Komínek
          last edited by

@Standa-Komínek
          Dobrý den, moc se přimlouvám za vyhledávání tras MHD i v mobilu (Androidu) - tam je potřeba při výletech nejčastěji. Mohla bych vědět, zda se tato možnost plánuje - přihlásila jsem se kvůli tomu do MAPY.cz - Premium, protože jsem si myslela, že tam tato možnost bude :(((...... děkuji za odpověď MP

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • Jan BuriánekJ Offline
            Jan Buriánek Mapsters Premium
            last edited by

Je na to zde ještě jedno vlákno zde
            Tam jsem k tomu něco napsal.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • EwelinaE Offline
              Ewelina Mapy.com Team Premium Administrators @Pavol
              last edited by

@Pavol Dobrý den, ano, v aplikaci tato možnost zatím není (v současnosti je možné použít mapy v mobilním prohlížeči a tímto způsobem to obejít). Nicméně do budoucna to máme v plánu.

MeaxisM 1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • MeaxisM Offline
                Meaxis @Ewelina
                last edited by

@Ewelina Mohli bychom tedy dostat tlačítko "otevřít adresu v pubtranu"? Obě aplikace jsou od stejného vydavatele a skvěle by spolu fungovaly...

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                • First post
                  Last post
                Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
                NodeBB & contributors, OSM & contributors
                Terms of Use   Privacy Policy