Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Změna druhu aktivity u již uložené trasy.

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation | Plánování a Navigace
    6 Posts 3 Posters 526 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Zdeněk ŠtěpánekZ Offline
      Zdeněk Štěpánek
      last edited by

Nejde mi změnit druh aktivity u ukládání trasy. Občas se mi stane že zapomenu přepnout při uložení výletu na kole druh aktivity z pěší na gravel a nejde to už nastavit správně. Sice mapy nabízí možnost změny, ale po nastavení a zmáčknutí tlačítka tam zůstane ta původní chybně nastavená aktivita. Toto šlo ještě nedávno bez problému změnit. Děkuji za odpověď a případnou radu.

Jakub FaiferJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan BuriánekJ Offline
        Jan Buriánek Mapsters Premium
        last edited by

Doplňující otázka: kde to zkoušíte měnit - na webu nebo v aplikaci?
        Zkusil jsem to nyní na webu, a normálně se to přepne. A aktivita se započítá do daného typu. A zase zpět a OK.
        Tohle může mít mnoho příčin. První, co bych zkusil, je restart počítače...

Zdeněk ŠtěpánekZ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          Zdeněk Štěpánek @Jan Buriánek
          last edited by

@Jan-Buriánek
          Zkouším to změnit v aplikaci na mobilu. Manželka to teď také zkusila v aplikaci na svém mobilu a nejde nám to ani jednomu. Teď jsem to zkusil na počítači a tam to opravdu jde.

Zdeněk ŠtěpánekZ 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • Jan BuriánekJ Offline
            Jan Buriánek Mapsters Premium
            last edited by

Je to nějaká chyba v aplikaci. Z týmu Mapy to zde sledují, tak snad se to k nim dostane.
            Zkusil jsem to změnit v mobilu, a po synchronizaci je to na webu správně, ale na mobilu se to dál tváří jako to původní.

Nejlépe tyto změny dělat na webu, a synchronizací se to pak přenese správně i do mobilu.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              Zdeněk Štěpánek @Zdeněk Štěpánek
              last edited by

@Zdeněk-Štěpánek
              Děkuji za rychlé odpovědi a přeji příjemný den.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • Jakub FaiferJ Offline
                Jakub Faifer Mapy.com Team Premium @Zdeněk Štěpánek
                last edited by

@Zdeněk-Štěpánek Dobrý den, ano je tam chybka na Androidu, opravíme do další verze. Díky

1 Reply Last reply Reply Quote 1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
                • First post
                  Last post
                Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
                NodeBB & contributors, OSM & contributors
                Terms of Use   Privacy Policy