Změna druhu aktivity u již uložené trasy.
-
Nejde mi změnit druh aktivity u ukládání trasy. Občas se mi stane že zapomenu přepnout při uložení výletu na kole druh aktivity z pěší na gravel a nejde to už nastavit správně. Sice mapy nabízí možnost změny, ale po nastavení a zmáčknutí tlačítka tam zůstane ta původní chybně nastavená aktivita. Toto šlo ještě nedávno bez problému změnit. Děkuji za odpověď a případnou radu.
-
Doplňující otázka: kde to zkoušíte měnit - na webu nebo v aplikaci?
Zkusil jsem to nyní na webu, a normálně se to přepne. A aktivita se započítá do daného typu. A zase zpět a OK.
Tohle může mít mnoho příčin. První, co bych zkusil, je restart počítače... -
@Jan-Buriánek
Zkouším to změnit v aplikaci na mobilu. Manželka to teď také zkusila v aplikaci na svém mobilu a nejde nám to ani jednomu. Teď jsem to zkusil na počítači a tam to opravdu jde. -
Je to nějaká chyba v aplikaci. Z týmu Mapy to zde sledují, tak snad se to k nim dostane.
Zkusil jsem to změnit v mobilu, a po synchronizaci je to na webu správně, ale na mobilu se to dál tváří jako to původní.Nejlépe tyto změny dělat na webu, a synchronizací se to pak přenese správně i do mobilu.
-
@Zdeněk-Štěpánek
Děkuji za rychlé odpovědi a přeji příjemný den. -
@Zdeněk-Štěpánek Dobrý den, ano je tam chybka na Androidu, opravíme do další verze. Díky