chyba zobrazení umístění dotazu - chybí kategorie
-
Chybělo mi, že pokud otevřu "nejnovější", nevidím u dotazů, ve které kategorii jsou umístěny. Akorát "unsolved" tam je (oranžově zvýrazněno).
Nyní jsem si všimnul, že kategorie tam je, jen není vidět.
Když najedu myší do místa, kde je u jiných unsolved, tak myš je pointer, jde na to místo kliknout a přepne se to do dané kategorie.
Zobrazuje se to i dole jako odkaz.Přiložený obrázek je PrintScreen, který neoskenoval myš - myš byla v místě červeného rámečku.
Tipuji, že by tam měl být i text kategorie...
Ale není. Alespoň u mě ne...
-
@Jan-Buriánek Děkujeme, problém byl vyřešen.
-
J Jan Buriánek marked this topic as a question
-
J Jan Buriánek has marked this topic as solved
-
@Jan-Buriánek mají to celé nějak divně udělané.
Mě díky nim chodí lidí na pozemek. Říkají, že jdou po cestě co mají na mapách v telefonu. Já už dala řetěz, cedule a prd platné. Teď čekám kdy pes někoho pokouse. Píšu tady všude možně a prosím o zrušení cesty a najít někoho kdo by komunikoval je unikum. Na Google mapách ta cesta tam není. Jen tady u nich. Už mě to nebaví hlídat si majetek a být doma pořád. -
@Miluše-Blechová Píšete to tady sice všude možně, ale nikde z toho není jasné o jakou konkrétní cestu se jedná. Pokud nevěříte, zkuste si všechny ty příspěvky po sobě přečíst.
Asi bude lepší nahlásit rovnou jako chybu v mapě a ne to řešit tady na fóru, navíc tímhle stylem... -
@Miluše-Blechová Dobrý den,
děkujeme Vám za zprávu. Stačí, když nám napíšete přes správný kanál – kolegové se na to podívají a chybu upraví.
Použijte prosím tento formulář: https://mapy.com/?feedback=menu a uveďte přesný popis a lokalizaci.
Děkujeme!