chyba zobrazení umístění dotazu - chybí kategorie
-
Chybělo mi, že pokud otevřu "nejnovější", nevidím u dotazů, ve které kategorii jsou umístěny. Akorát "unsolved" tam je (oranžově zvýrazněno).
Nyní jsem si všimnul, že kategorie tam je, jen není vidět.
Když najedu myší do místa, kde je u jiných unsolved, tak myš je pointer, jde na to místo kliknout a přepne se to do dané kategorie.
Zobrazuje se to i dole jako odkaz.Přiložený obrázek je PrintScreen, který neoskenoval myš - myš byla v místě červeného rámečku.
Tipuji, že by tam měl být i text kategorie...
Ale není. Alespoň u mě ne...

-
@Jan-Buriánek Děkujeme, problém byl vyřešen.
-
J Jan Buriánek marked this topic as a question on
-
J Jan Buriánek has marked this topic as solved on
-
@Jan-Buriánek mají to celé nějak divně udělané.
Mě díky nim chodí lidí na pozemek. Říkají, že jdou po cestě co mají na mapách v telefonu. Já už dala řetěz, cedule a prd platné. Teď čekám kdy pes někoho pokouse. Píšu tady všude možně a prosím o zrušení cesty a najít někoho kdo by komunikoval je unikum. Na Google mapách ta cesta tam není. Jen tady u nich. Už mě to nebaví hlídat si majetek a být doma pořád. -
@Miluše-Blechová Píšete to tady sice všude možně, ale nikde z toho není jasné o jakou konkrétní cestu se jedná. Pokud nevěříte, zkuste si všechny ty příspěvky po sobě přečíst.
Asi bude lepší nahlásit rovnou jako chybu v mapě a ne to řešit tady na fóru, navíc tímhle stylem... -
@Miluše-Blechová Dobrý den,
děkujeme Vám za zprávu. Stačí, když nám napíšete přes správný kanál – kolegové se na to podívají a chybu upraví.
Použijte prosím tento formulář: https://mapy.com/?feedback=menu a uveďte přesný popis a lokalizaci.
Děkujeme! -
E Ewelina moved this topic from General on
-
E Ewelina moved this topic from Community Support | Uživatelská poradna
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login