Přihlášení se do účtu v aplikaci
-
Nedaří se mi přihlásit v Android aplikaci že které jsem byl aktualizaci odhlášen
-
Popište více podrobností. Na čem skončíte?
-
@Jan-Buriánek
Na tkacitku Pokračovat po zadání emailu a hesla. Toto tlačítko se po jeho stisku objevuje stále dokola. -
Občas (párkrát) při opakování pokusu o přihlášení vyskočila tato hláška (viz přiložený obrázek). Aplikaci jsem zkusil odinstalovat, telefon restartovat, stále však stejný problém.
Stále zacyklené tlačítko Pokračovat. Přihlášení v prohlížeči funguje normálně, ale aplikace se brání spuštění a tím používání.
-
Na tlačítku Pokračovat (které nikam nepokračuje je malý zašedlý znak "3" jestli to něco k vyřešení problému pomůže?

-
-
@Jan-Buriánek
Děkuji. Nyní aplikace funguje jak má a mohu ji opět používat naplno jak je zvykem.
Po odinstalaci aplikace, restartování telefonu, stále nic. Vyzkoušeno přihlašování ve více prohlížečích vždy se stejným nezdarem.
Zafungovalo až při kombinaci Firefox zvoleným jako výchozím prohlížečem. Ručně zvolený Firefox také nefungoval.
Díky a přeji hezký den. -
Nedá sa mi vôbec prihlásiť do aplikácie. Stále dookola vyhadzuje okno s prihlasovacimi údajmi. Skúšal som aj odinštalovať. Nič nepomáha.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login