Nefunkční přihlášení přes adresu na seznamu
-
Nefunguje mi v aplikaci mapy.com přihlášení přes mail. Zkusila jsem zadat novy účet s jiným mailem a situace se opakuje... Ale ráda bych měla zpět své původní přihlášení, mám tam uložené trasy a jiné aktivity. Po prihlaseni mailem a heslem se mi zobrazí prázdná stránka, kde je pouze odkaz na web.. Tam to funguje, ale v aplikaci nikoliv. Děkuji za odpověď HS
-
@Helena-Stehlíková Dobrý večer, to je trochu nesourodá skupina informací. Zkuste upřesnit:
- od kdy vám přestala běžet aplikace Mapy.com s trvalým přihlášením k vašemu účtu, ze se musíte znovu přihlašovat? Píšete, že byste chtěla "zpět své původní přihlášení" - ono samo zmizelo z mobilu, nebo jste se odhlásila z apky, nebo co se vlastně stalo...
- přihlašujete se skutečně do aplikace? Ne náhodou v mobilním prohlížeči na web? Že píšete "po přihlášení se mi zobrazí PRÁZDNÁ STRÁNKA" - co to je, můžete udělat sken obrazovky a dát ho sem?
- píšete "Tam to funguje" v návaznosti na web.., -- kde to tedy funguje? Na webu otevřeném v mobilním prohlížeči?
Restart mobilu jste zkoušela?
Pokud se skutečně snažíte nově přihlásit do aplikace Mapy.com, a nejde to, a účet jinak na PC normálně funguje, zkuste odinstalovat aplikaci, restartovat mobil a znovu nainstalovat aplikaci.
-
Dobrý den, prosím na mobilu si vybert jiný prohlížeč jako výchozí - ideálně Chrome, Firefox, Sbrowser a následně zkuste přihlášení, mělo by kompletně proběhnout. Díky