Nepřesný výpočet dojezdu
-
Dobrý den, již asi týden mi navigace v autě nezobrazuje kolony a ani s nimi nepočítá do celkového času dojezdu. Např. v pátek odpoledne kolona na D11 ve směru do HK, asi hodinu jsem si to vystál.
-
@Robert-Souček Dobrý den,
máte určitě vybranou možnost Rychlá s dopravou? Nepoužíváte pouze offline mapy?
Můžete nám prosím napsat, jakou verzi aplikace používáte a na jakém zařízení (iPhone, Android, Apple CarPlay nebo Android Auto)?
Pokud je to možné, pošlete nám také snímky obrazovky. Děkujeme! -
@Ewelina dobrý den, mám vybranou trasu rychlá s provozem, verze aplikace 26.6.2, používám Apple Car Play
-
Vždy Online
-
Zkuste mrknout sem, třeba to pomůže.
-
@Ewelina tak už vím čím to je, dělá to pouze když zadám cíl přes Car play v autě, pokud to udělám na telefonu a následně přepnu do auta tak to funguje normálně, to nikdy předtím nedělalo
-
@Robert-Souček Opravdu to vypadá, že je chyba v Carplay při vytváření trasy. Opravíme. díky za upřesnění.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login