Pořád nějaká zbytečná omezení.
-
Proč je v chatu omezení na 1000znaků?
Proč to nejsou alespoň 2000 nebo 5000 jako na původním fóru.A kolik je omezení zde v příspěvcích? Nikde se zbytek nevypisuje...
V chatu se to alespoň vypisuje. -
@Jan-Buriánek Chat má limit 1000 znaků kvůli přehlednosti a lepší čitelnosti, hlavně na mobilu. A taky máme rádi krátké a stručné odpovědi – a věříme, že většina uživatelů to má podobně
Na fóru je limit vyšší, ale i tam si myslíme, že krátké a smysluplné odpovědi jsou lepší než dlouhé eseje. Co myslíte Vy? -
Většina odpovědí je krátkých. I já se do 1000 v drtivé většině případů vejdu.
Ale potřebuji-li někomu napsat třeba podrobný postup, jak něco udělat, překročí se 1000 znaků prakticky hned.Já vím, že doba nepřeje těm, co umí něco napsat. Nikdo to nečte. Jak je to delší než jedna věta, nezájem... Vím to.
Nicméně, v případě, že potřebuji skutečně poradit, někdy to prostě nestačí.
Takže mi v tom radši preventivně (a zcela zbytečně) zamezíte. No fuj, dlouhý text....A vlastě už i tento text je dlouhý (531 znaků), omlouvám se...
-
Sedím, mám hlavu v dlaních, a přemýšlím, jestli mám plakat, nebo se smát.
Napsal jsem stručnou odpověď. Jenže ta zase byla moooc stručná, takže to taky nee...
Nakonec koukněte sami na čevené hlášení vpravo dole na obrázku
-
-
@Ewelina Nešel by udělat kompromis? Třeba 4 až 1500 znaků. O moc se to nezmění, ale vyjde to vstříc požadavkům komunity.