zadání bodu nejbližší čerpací stanice přímo na navigované trase v mobilu (AndroidAuto)
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je možné při aktivní navigované trase v mobilu (AndroidAuto) zadat vyhledání nejbližší čerpací stanice na trase? Ne v okolí, ale přímo jedoucí na trase. Při plánování v počítači mi je to lupou nabídne. Ale v mobilu to při vložení požadavku nového trasového bodu, udělá jen nelogický seznam benzínek i v opačném směru, daleko od trasy a ještě to ještě jen některých. Když vypnu navigování a trasu, tak mi je to lupou na mapě ukáže, ale zase nevím kam jedu.... Například u Garminu jde vložit nový trasový bod na jedoucí trase, kategorie - čerpací stanice, a volba nejbližší / nebo přímo na zvolené trase.
Je to na Mapách.com možné? Děkuji za odpověď. -
@Ludek-Svorc Dobrý den, hledání během probíhající navigace není zatím možné. Je možné se během navigace nakliknout benzínku přímo v mapě a dát "přidat do trasy".
-
@Jakub-Faifer Mám za to, že již dříve bylo potvrzeno, že je tahle funkce (hledání POI na trase) výhledově v plánu... Stále to platí?

-
@Standa-Komínek Ano platí.
-
J Jan Buriánek moved this topic from Community Support | Uživatelská poradna
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login