Vypadáva GPS při zapnutému stopařovi
-
Již třetí aktivita po sobě se mi v průběhu záznamu zasekala a trasa neodpovídá skutečnosti. V čem by mohl být problém? Zkoušel jsem se zapnutým pozastavováním při zastavení pohybu, i bez. Zařízení Xiaomi Note 14.
-
koukněte třeba sem
-
J Jan Buriánek moved this topic from Community Support | Uživatelská poradna on
-
@Jan-Buriánek To bohužel nepomáhá. Samozřejmě mám nastavený neustálý přístup k poloze, ale dnes i další aktivita opět s chybnou GPS a časem. Problém nastal od nainstalování poslední aktualizace.
-
@matous.franc
OK, mohl vzniknout nový problém. Uvidíme, zda budou další odezvy od jiných uživatelů. Osamocené chyby mají většinou souvislost s mobilem, protože co mobil a aplikace na něm, to originál...
Zkuste přeinstalovat...
Může to být i vada GPS čipu a mnoho jiných problémů.
Vidíte v tom nějakou spojitost s něčím, např. zastavováním se na trase apod.?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login