Dobrý den,zamrznou mi mapy ,když chci změnit mapu na zimní.Odinstaloval jsem aplikaci ,zrestartoval telefon a nic.
-
Stejný problém. Trvá i po smazání a nové instalaci.
-
Vypadá to, že jde opravdu o nějakou chybu, podle počtu ohlasů.
V týmu Mapy se tím můžou zabývat po víkendu.Snažím se chybu nasimulovat na Samsung S20FE (android 13) ale vše funguje.
Kdo máte tento problém, pište sem verzi telefonu, verzi Android a verzi aplikace. Může to usnadnit řešení.
-
Telefon Samsung galaxy xcover4s, Android11, mapy verze26.1.0
-
Dobrý den. Mám ten samý problém a dělá to na dvou telefonech .....při kliknutí na změnu vrstvy aplikace zamrzne a musí se ukončit. Telefony jsou Realme 7 pro android 13 a Motorola g84 android 15. Chyba bude tedy téměř jistě na straně poslední vydané verze mapy.com.
-
Sejný problém Samsung S24 FE , android 16, one ui 8.0,
Verze mapy 26.1.0 -
Sejný problém Samsung S24 FE , android 16, one ui 8.0,
Verze mapy 26.1.0Po návratu k verzi map 9.69.0 vše v pořádku. Chyba tedy v nové verzi 26.1.0
-
@tomas.son dobry den, jak se vratim ke starsi verzi map ? Dekuji
-
@v.matejka1 Děkujeme Vám za informaci. Problém se nám podařilo opakovat i na jiných zařízeních. Na jeho vyřešení, tedy na zamrzání map, intenzivně pracujeme. Omlouváme se za způsobené potíže.
-
@v.matejka1
https://www.svetandroida.cz/instalace-starsi-verze-aplikace-navod/ -
@tomas.son .měla by být nová aktualizace, jak se provádí aktualizace?
Aktualizace 26.1.1 -
@Oldřich-Zeman
Google Play, tam co jste to instaloval:
Obchod Google Play, vpravo nahoře vaše ikona > správa aplikací a zařízení > karta správa > Mapy.com > aktualizovat -
@Jan-Buriánek díky už funguje
-
@Oldřich-Zeman Ano, je to tak - včera jsme vydali opravu a problém s přepínáním map by měl být vyřešen. Omlouváme se za způsobené potíže.