Dobrý den,zamrznou mi mapy ,když chci změnit mapu na zimní.Odinstaloval jsem aplikaci ,zrestartoval telefon a nic.
-
To samé, chyba trvá také
-
@Dobromila-Čiháková
MÁM ÚPLNĚ TEN SAMÝ PROBLÉM, V MAPÁCH KLIKNU NA VRSTVY PRO PŘEPNUTÍ NA JINOU MAPU, NEBO POZICI NA MAPĚ A OBRAZOVKA CELÁ ZAMRZNE. A TOMÁM APLIKACI PREMIUM. CO S TÍM? -
-
Stejný problém, při pokusu o změnu mapy aplikace zamrzne. Telefon Samsung galaxy xcover 4s
-
Dibrý den mám stejný problém platim si premium
a. Samsung s25 ultra mi to začalo zamrzat při poklepání na čtverec změna mapy na dopravní nebo turistickou ,zimní už nejde. Ovládat -
Stejný problém. Trvá i po smazání a nové instalaci.
-
Vypadá to, že jde opravdu o nějakou chybu, podle počtu ohlasů.
V týmu Mapy se tím můžou zabývat po víkendu.Snažím se chybu nasimulovat na Samsung S20FE (android 13) ale vše funguje.
Kdo máte tento problém, pište sem verzi telefonu, verzi Android a verzi aplikace. Může to usnadnit řešení.
-
Telefon Samsung galaxy xcover4s, Android11, mapy verze26.1.0
-
Dobrý den. Mám ten samý problém a dělá to na dvou telefonech .....při kliknutí na změnu vrstvy aplikace zamrzne a musí se ukončit. Telefony jsou Realme 7 pro android 13 a Motorola g84 android 15. Chyba bude tedy téměř jistě na straně poslední vydané verze mapy.com.
-
Sejný problém Samsung S24 FE , android 16, one ui 8.0,
Verze mapy 26.1.0 -
Sejný problém Samsung S24 FE , android 16, one ui 8.0,
Verze mapy 26.1.0Po návratu k verzi map 9.69.0 vše v pořádku. Chyba tedy v nové verzi 26.1.0
-
@tomas.son dobry den, jak se vratim ke starsi verzi map ? Dekuji
-
@v.matejka1 Děkujeme Vám za informaci. Problém se nám podařilo opakovat i na jiných zařízeních. Na jeho vyřešení, tedy na zamrzání map, intenzivně pracujeme. Omlouváme se za způsobené potíže.
-
@v.matejka1
https://www.svetandroida.cz/instalace-starsi-verze-aplikace-navod/ -
@tomas.son .měla by být nová aktualizace, jak se provádí aktualizace?
Aktualizace 26.1.1 -
@Oldřich-Zeman
Google Play, tam co jste to instaloval:
Obchod Google Play, vpravo nahoře vaše ikona > správa aplikací a zařízení > karta správa > Mapy.com > aktualizovat -
@Jan-Buriánek díky už funguje
-
@Oldřich-Zeman Ano, je to tak - včera jsme vydali opravu a problém s přepínáním map by měl být vyřešen. Omlouváme se za způsobené potíže.
-
Již už víc jak 14 dní funguje bez problému, problém vyřešen.
Xiaomi 15T Pro
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login