Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

FAQ - Moje Mapy

Scheduled Pinned Locked Moved FAQ - Polski
    polskimoje mapy
    1 Posts 1 Posters 292 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • adminA Offline
      admin Mapy.com Team
      last edited by admin

Moje Mapy to Twoja osobista przestrzeń w mapach.

Moje Mapy umożliwia zapisywanie i zarządzanie ulubionymi miejscami, zaplanowanymi trasami, przesłanymi zdjęciami, ocenami oraz zapisanymi aktywnościami. Dzięki synchronizacji między stroną internetową a aplikacją mobilną masz dostęp do swoich danych zawsze i wszędzie.

To idealne rozwiązanie do planowania wycieczek, rejestrowania tras lub dzielenia się doświadczeniami z innymi. Wystarczy zalogować się na swoje konto i można zaczynać!

Więcej informacji o Moje Mapy znajdziesz w Centrum Pomocy. Dodatkowo dostępne są szczegółowe opisy:

• Sekcje (Przegląd, Miejsca i trasy, Aktywności, Oceny, Zdjęcia)
      • Funkcje w Moje Mapy (Zarządzanie zapisanymi elementami, Import plików GPX, Udostępnianie i profil publiczny, Notatki)

Jeśli masz pytania, nie wahaj się zapytać naszej wspaniałej społeczności na Forum Użytkowników.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • adminA admin pinned this topic on
      • EwelinaE Ewelina locked this topic on

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
      • First post
        Last post
      Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
      NodeBB & contributors, OSM & contributors
      Terms of Use   Privacy Policy