ako si stiahnem aplikaciu na android,ked nechcem google obchod
-
zdravim
predplatil som si premium ale nemam stiahnutu aplikaciu,takze nemozem pracovat offline.ale ja ju nechcem cez google obchod..aj som si ho odinstaloval na telefone.mam sancu teda vlastne mapy.cz aplikaciu vyuzivat? dakujem -
@cactpo Použít alternativní zdroj, třeba apkmirror
-
Ano, lze stáhnout aplikaci jako instalaci pro Android.
Pak se musí povolit instalace z neznámých zdrojů a může se nainstalovat i bez obchodu play. Je potřeba být opatrný, co a odkud stahujete. -
@Jan-Buriánek No, pokud si pán dobrovolně odebral ze systému Google play, pak bude asi s riziky obeznámen. A smířen.
-
@Lojza-Baryn
Koukám, že Apkmirror stahuje soubory do APKM
Já kdysi používal Apkpure - kdysi se daly stáhnout soubory APK, ale dnes už jenom XAPKTo znamená, že když to budeš chtít nainstalovat, tak si budeš muset stáhnout a nainstalovat nějaký jejich instalátor ( a z mých zkušeností v prostředí Windows - veškeré takové instalatéry mívají v sobě trojského koně ). Předpokládám, že tady to bude podobné.
Zkusil bych to ještě překlonovat z jíného telefonu Huawei má na to Clone Phone, Samsung má myslím Smart Switch - podle toho co máš za telefon - na webu je spousta návodů a říkají, že to jde i mezi rozdílnými značkami a dokonce z Applu. ( Taky by mě zajímalo, jestli jde takto překlonovat i mapy offline ).
Asi před půl rokem to v Samsung galerii nebylo, nevede to ani F-Droid, aurora gallery ( či jak se to jmenuje ) také mapy.com nenajdete - a to tady někdo básnil, jak budou světoví.
Na Huawei app gallery to je ( bohužel mapy com se přestaly s Huawei kamarádit ) - je tam sice starší verze, ale už se umí sama aktualizovat, před premiem mi to ještě šlo, takže by to mohlo jít i nyní.
Jinak jako první si stáhnu apku, vyzkouším jestli vše funguje a teprve potom něco platím . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
-
Ahoj, dal jsem do týmu Mapy návrh, aby přidávali apk originální instalační soubory jako přílohu k novinkám zde ve fóru, že by třeba zde byla příloha se stažitelným instalátorem apk v odpovídající verzi. To samé pro iPhone.
Tím by byly k dispozici originály, přímo ze serverů Seznamu, a bylo by po problémech.
Ono stačí, když se do aktualizace vloudí chybka, která většině sice nevadí, ale někdo může danou funkčnost používat a když přestane chodit, nejde již po aktualizaci z Google Play vrátit ani předchozí verzi, ve které to chodilo.
Takto by ji zde bylo možné stáhnout a přeinstalovat, a přečkat tak do nějaké další verze, kde to bude opraveno. Podle mě ideální řešení.
Zatím mám odezvu, že jsou dovolené, takže musíme vyčkat po dovolených, zda se ten námět ujme