Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Android auto - pozice na mapě

Scheduled Pinned Locked Moved Route Planning & Navigation
    5 Posts 4 Posters 73 Views 4 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Matej SM Offline
      Matej S
      last edited by

Dobrý den,

mám problém s přesností pozice v Android auto - mapy.com mají signál asi tak 1% z cesty, jinak zůstanou buď někde v polích, nebo se ani nechytí s akutální pozicí a jsou stále ve výchozím bodě. Myslel jsem, že je problém v autě, nicméně jiné navigace to nedělají - google maps, waze, ty chytnou signál hned a drží ho celou trasu, nevíte kde by mohl být problém? Mapy.com mají povolená přístup k poloze trvale a Andorid Auto mám v poslední verzi s připojením přes Wifi.

Děkuji za případné navedení.

Matěj

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Robert KnoblochR Offline
        Robert Knobloch Premium
        last edited by

Dobry den,
        zkuste reinstalovat aplikaci, nebo vymazat paměť aplikace v nastavení telefonu.

Matej SM 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Matej SM Offline
          Matej S @Robert Knobloch
          last edited by

@Robert-Knobloch
          Dobrý den,

děkuji za tip, zkusil jsem, na závěr i vymazaní s kompletní odinstalaci a znovu, bohužel bez kladného výsledku. Vypadá to jakoby aplikace měla problém s GPS telefonu vs GPS auta ty jiné si braly z GPS auta když mají signál ihned.

M.

Jakub FaiferJ Jiří HavelkaJ 2 Replies Last reply Reply Quote 0
          • Jakub FaiferJ Offline
            Jakub Faifer Mapy.com Team Premium @Matej S
            last edited by

@Matej-S Většinou právě je problém s pozicí GPS z auta, která se tam natlačí i když je nepřesná. Google a Waze mají jiné podmínky na Android auto, nejsou tak jako aplikace třetí strany, takže to moc nejde srovnávat.

• Jiří HavelkaJ Offline
              Jiří Havelka Premium @Matej S
              last edited by

@Matej-S měl jsem podobný problém a to nejen u map ale u všech mapových aplikací, kdy se pozice na mapě mnohdy sekla, byla výrazně opožděná a došlo to tak daleko, že s android auto úplně přesně začala zlobit i vestavěná navigace. Abych to zkrátil. Nepomohlo vůbec nic. Kabely, bezdrát, mazání cache, restarty infotainmentu, zkrátka nic. Prostě telefon si s autem nerozuměl, i když v jiných vozech fungoval zcela normálně. Pomohla výměna telefonu.
              Takže vysvětlení nemám a dokonce jsem ani na internetu nenašel, že by někdo měl podobné problémy.

• First post
                Last post