Výběr dvou kategorií najednou
-
Dobrý den. Jde nějakým způsobem vybrat dvě kategorie při hledání najednou? Dost často hledám turistické přístřešky před deštěm a nově k tomu přibyly útulny, rád bych tedy hledal jak útulny tak přístřešky najednou. Přes klasický středník mi to nejde. Popřípadě pokud to jde předat jako podnět k zamyšlení a vývoji. Myslím, že by to bylo užitečné i pro další uživatele, díky.
-
@Tucnor Dobrý den, díky moc za nápad na zajímavou funkci. My se snažíme implementovat nové funkce a spravovat chyby podle zájmu uživatelů, a přiznám se, že je to poprvé, co jsme zájem o takový způsob hledání zaznamenali. Nápad se mi ale líbí, navrhnu to ostatním produktovým manažerům vyhledávání, a snad se na něj časem dostane, až bude více prostoru

Jakub z Vyhledávání
-
Chvíli jsem si myslel, že mi zmizel příspěvek, ale on je tady tenhle dotaz duplicitně, viz:
https://community.mapy.com/topic/434/v%C3%BDb%C4%9Br-dvou-kategori%C3%AD%C3%AD-najednou?_=1751526699204
A podle souhlasných reakcí bude zájemců o tuto funkci určitě více...

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login