Hlasová navigace se vypne po přijmutí hovoru (a zavěšení)
-
V mobilní aplikaci, když mám zaplou navigaci, vše funguje správně jen do té doby, než mi někdo zavolá a já ten hovor přijmu. Když pak zavěsím, navigace sice funguje, ale hlasové pokyny se již nepřehrávají.
Je nutné pak navigaci ukončit a spustit znovu.
Jsem na Androidu 15, Premium user. -
@Radim-Dubový Dobrý den, podívejte se prosím sem
-
@Ewelina Díky. Ale já nepoužívám Android Auto, nejsem vůbec propojený s vozem. Mám prostě jen mobil na držáku a hlasové pokyny jdou z reproduktoru mobilu.
-
Potvrzuji stejný problém, také bez Android auta. Občas mi navigace přestala "mluvit" a až po přečtení tohoto příspěvku mi došlo, že to bylo právě po nějakém hovoru. Jen teď nedokážu říct, zda se to dělo po každém hovoru nebo jen někdy... Zkusím se na to teď více zaměřit.
-
@Standa-Komínek Odporucam preverit, ci v pripade dalsieho hovoru budes pocut volajuceho. Mne Mapy zhadzovali komunikaciu takym sposobom, ze navigacia ako taka fungovala dalej, ale nehovorila, ked mi niekto volal a zdvihol som to, on mna pocul, ja jeho nie. A to dovtedy, kym som nerestartoval AA sluzby v telefone. Inak nechat hovorit telefon a navigovat cez AA je pekny opruz, tato chyba je znama uz minimalne od roku 2022.