Platba premium
-
Dobrý den.Použivál jsem standard mapy.cz kde jsem mněl stažené větší množství státu a pouzival jsem mapy.cz jako navigaci v autě ,na kole i pěší v horách k naprosté spokojenosti a přidával i fota z ruzných míst.ajelikož jsem potřeboval mapu madeiry tak jsem asi bohužel udělal chybu že jsem ji stahl a tím pádem se přípravil o všechny ostatní mapy a tím pádem jsou mapy .cz nefunkční.Takže se chci zeptat jestli ta platba za Premium je jen na jeden rok ?a pokud bych nezaplatil zase na další a další roky,tak by se mapy zase po roce smazaly ? Děkuji za odpoved
-
Lidé z Mapy.com tvrdí, že už jednou stažené mapy za premia už by ti měly zůstat i po vypršení Premia, akorát už se nebudou aktualizovat a ani tam už nepřidáš další - jedině po zaplacení.
Další možnost je sehnat si starší APK Mapy Cz ( asi tak ) ze začátku roku 2024 ( později už se aplikace naučila sama aktualizovat, což by ti plán překazilo )
nainstalovat to a normálně stáhnout více států.
Ještě to funguje ( osobně odzkoušeno na Apce z roku 2022 ) akorát ty mapy budou ještě starší, než je stáří té APK.Tím myslím hodně staré.
-
@lm386 Děkuji za odpověd,vyzkouším to.To že budou staré mapy mi nebude vadit,Doted jsem s nimi jezdil.
-
@Jiří-Jules-Svoboda Dělal jsem pořádek v počítači a našel tam tu uloženou APK, tak jsem to testnul přes Android Emulator MEmu - a šlo to.
Dej pak vědět jestli se to povedlo -
@Jiří-Jules-Svoboda Dobrý den, ano, Premium je platné na rok a mapy z Premium Vám zůstanou, ale po uplynutí předplatného se již nebudou aktualizovat. V nové verzi zdarma si můžete stáhnout mapu jednoho státu zdarma a kdykoliv ji vyměnit za jinou.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login