Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Platba premium

Scheduled Pinned Locked Moved Premium | Purchase
    5 Posts 3 Posters 24 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jiří Jules SvobodaJ Offline
      Jiří Jules Svoboda
      last edited by

Dobrý den.Použivál jsem standard mapy.cz kde jsem mněl stažené větší množství státu a pouzival jsem mapy.cz jako navigaci v autě ,na kole i pěší v horách k naprosté spokojenosti a přidával i fota z ruzných míst.ajelikož jsem potřeboval mapu madeiry tak jsem asi bohužel udělal chybu že jsem ji stahl a tím pádem se přípravil o všechny ostatní mapy a tím pádem jsou mapy .cz nefunkční.Takže se chci zeptat jestli ta platba za Premium je jen na jeden rok ?a pokud bych nezaplatil zase na další a další roky,tak by se mapy zase po roce smazaly ? Děkuji za odpoved

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • lm386L Offline
        lm386 Backseat navigator
        last edited by lm386

Lidé z Mapy.com tvrdí, že už jednou stažené mapy za premia už by ti měly zůstat i po vypršení Premia, akorát už se nebudou aktualizovat a ani tam už nepřidáš další - jedině po zaplacení.

Další možnost je sehnat si starší APK Mapy Cz ( asi tak ) ze začátku roku 2024 ( později už se aplikace naučila sama aktualizovat, což by ti plán překazilo )
        nainstalovat to a normálně stáhnout více států.
        Ještě to funguje ( osobně odzkoušeno na Apce z roku 2022 ) akorát ty mapy budou ještě starší, než je stáří té APK.

Tím myslím hodně staré.

Jiří Jules SvobodaJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Jiří Jules SvobodaJ Offline
          Jiří Jules Svoboda @lm386
          last edited by

@lm386 Děkuji za odpověd,vyzkouším to.To že budou staré mapy mi nebude vadit,Doted jsem s nimi jezdil.

lm386L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • lm386L Offline
            lm386 Backseat navigator @Jiří Jules Svoboda
            last edited by

@Jiří-Jules-Svoboda Dělal jsem pořádek v počítači a našel tam tu uloženou APK, tak jsem to testnul přes Android Emulator MEmu - a šlo to.
            Dej pak vědět jestli se to povedlo

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • EwelinaE Offline
              Ewelina Mapy.com Team Premium @Jiří Jules Svoboda
              last edited by

@Jiří-Jules-Svoboda Dobrý den, ano, Premium je platné na rok a mapy z Premium Vám zůstanou, ale po uplynutí předplatného se již nebudou aktualizovat. V nové verzi zdarma si můžete stáhnout mapu jednoho státu zdarma a kdykoliv ji vyměnit za jinou.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • First post
                Last post