Sdílení polohy
-
Dobrý den,
Je možné sdílení polohy mezi zařízeními, které jsou všechna přihlášena ke stejnému účtu?Děkuji za odpověď
Zdeněk Valíčekl -
@Hasiči-Karolinka Dobrý den, čistě teoreticky to jde, protože poloha je vždy spojena s daným zařízením. Jen na mapě bude hodně stejných avatarů (stejný účet), takže bude problematické rozpoznat, kdo je kdo

-
@Jakub-Faifer
Děkuji za odpověď.
Zkoušel jsem to, ale odkaz s pozvánkou nešel na dalším zařízení otevřít. -
@Hasiči-Karolinka Máte pravdu, ono se to veme jako sdílení sama sebe a odmítne to sdílení založit. Bylo by lepší mít různé účty.
-
@Hasiči-Karolinka
Lze ale zapnout funkci "Najít telefon" na všech telefonech se stejným účtem,
a pak jsou vzájemně vidět jejich polohy.
Při přihlášení na webu pod stejným účtem pak polohu všech těchto telefonů vidíte -
@Jan-Kuchař Dobrý postřeh! Ano, to je taky možná cesta.
-
Když už je tady řeč o sdílení polohy, jak to vlastně funguje?
Po přečtení nápovědy jsem usoudil, že jako sledovací zařízení mi stačí Pc s připojením na internet, jak je to ale se sledovaným zařízením ( řekneme, že to bude telefon ).
Potřebuji GPS ( to je jasné ), potřebuji mít také SIM kartu? a je nutné mít na té SIMce i data ( internet ) ???
Děkuji za odpověď.
-
@lm386 Je potřeba mít na mobilu data/internet - aby se polohy z telefonu dostaly na server a bylo možné pak polohu sledovat třeba na PC.
-
děkuji za rady, vyzkoušel jsem, vypadá že ta možnost "najít zařízení" bude dostatečná.
jednotlivá zařízení si to očíslovalo, takže bych měl vědět, které je které.
Uvidíme jak se to bude chovat za provozu. -
said in Sdílení polohy:
děkuji za rady, vyzkoušel jsem, vypadá že ta možnost "najít zařízení" bude dostatečná.
jednotlivá zařízení si to očíslovalo, takže bych měl vědět, které je které.
Uvidíme jak se to bude chovat za provozu.najít...