Community mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

navigace pro pěší - při startu neumím najít směr

Scheduled Pinned Locked Moved Community Support
    3 Posts 3 Posters 120 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • i.carI Offline
      i.car Backseat navigator
      last edited by

Když zahájím navigaci pro pěší z bodu kde právě stojím, tak mě navigace spočítá trasu k cíli a začne navigovat. Jenže já vlastně nevím na kterou stranu mám jít. Šipka mi neukazuje kam jsem s telefonem nasměrován (resp. točí se jak sama chce náhodně), takže jdu někam, a třeba až za 50 až 100 kroků zjistím, že jdu přesně na opačnou stranu. Přitom navigace to hned nezjistí a drží se trasy a ačkoliv se vzdaluju, tak ona si myslí že ne. Nevím jak lépe to popsat. Musím něco někde nastavit? Nebo je toto normální chování? Na dovolené jsem byl jak Hujer , ale místo denního tisku jsem četl navigaci.

EwelinaE 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Jan BuriánekJ Offline
        Jan Buriánek Mapsters Premium
        last edited by Jan Buriánek

Hujer na točně při příchodu do práce... 🙂 Chvíli jsem tápal... 🙂
        Já používám klik na bod polohy, mapa se vycentruje a druhý klik na bod polohy - mapa se začne otáčet do směru. Otáčení bez pohybu se bere od kompasu, celkem to funguje. No a hned je vidět, kterým směrem trasa vede, kam se vydat.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • EwelinaE Offline
          Ewelina Mapy.com Team Premium @i.car
          last edited by

@i.car Dobrý den, podívejte se prosím do nastavení – Aplikace – a povolte přístup k poloze, ideálně nastavte i přesnou polohu. Je nějaká změna?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • First post
            Last post