navigace pro pěší - při startu neumím najít směr
-
Když zahájím navigaci pro pěší z bodu kde právě stojím, tak mě navigace spočítá trasu k cíli a začne navigovat. Jenže já vlastně nevím na kterou stranu mám jít. Šipka mi neukazuje kam jsem s telefonem nasměrován (resp. točí se jak sama chce náhodně), takže jdu někam, a třeba až za 50 až 100 kroků zjistím, že jdu přesně na opačnou stranu. Přitom navigace to hned nezjistí a drží se trasy a ačkoliv se vzdaluju, tak ona si myslí že ne. Nevím jak lépe to popsat. Musím něco někde nastavit? Nebo je toto normální chování? Na dovolené jsem byl jak Hujer , ale místo denního tisku jsem četl navigaci.
-
Hujer na točně při příchodu do práce...
Chvíli jsem tápal... 
Já používám klik na bod polohy, mapa se vycentruje a druhý klik na bod polohy - mapa se začne otáčet do směru. Otáčení bez pohybu se bere od kompasu, celkem to funguje. No a hned je vidět, kterým směrem trasa vede, kam se vydat. -
@i.car Dobrý den, podívejte se prosím do nastavení – Aplikace – a povolte přístup k poloze, ideálně nastavte i přesnou polohu. Je nějaká změna?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login