Jak přepnout off line mapu do on line mapy?
-
Jak přepnout z off line map do on line map? Mám verzi Premium, ale když chci v terénu přejít do fotomapy (která je jen on line), mobil mě stále i z internetu na signálu přepojuje do off line verze a fotomapu tak nemohu zobrazit. Díky.
-
Takto to nefunguje. Neni zadny rezim offline. Pokud aplkkace ma offline data dane oblasti, da jim prednost a nestahuje je po interneru. Jen je cte z pameti.
Letecke podklady nejde stahnout offline a aplikace je vzdy stahuje z internetu. Musi k tomu mit v mobilu dostupny internet, tedy bud wifi nebo data. -
@Jan-Buriánek
No, dobře. Jak to tedy mám udělat? Často jsou fotky ve fotomapách nenavázány na body v turistické mapě - takže v terénu si je prostě neprohlédnu? -
Obavam se, ze Vam nerozumim. Myslite fotomapu, tedy letecke podklady, nebo mapu s rozmistenim fotek, co vkladaji uzivatele?
-
@Jan-Buriánek Mám na mysli mapu s náhledem fotografií, které vkládají uživatelé. Předpokládám ale, že v androidu to prostě nerozchodím...
-
Pojem "fotomapu" z prvniho prispevku jsem pochopil jako "letecke podklady"

S fotkami na mape v aplikaci aktualne neporadim. -
Myslím že hledáte toto
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login