Problem z logowaniem na telefonie Apple 14Plus
-
Mam konto Premium, loguję się bez problemu na iPada i na komputer. Na telefonie iPhone 14Plus, iOS 18.6.2 aplikacja po podaniu konta i hasła żąda ponownego logowania. Nie mogę uruchomić Premium. Proszę o pomoc.
-
@jolantagrzesik Cześć! Spróbuj zmienić domyślną przeglądarkę na iPhonie (Aplikacje - domyślne aplikacje) - daj znać, czy jest zmiana.
-
@Ewelina Zmieniłam domyślną przeglądarkę z Chrome na Safari. Nic nie pomogło. Po zalogowaniu się na Mapy.cz przerzuca mnie za stronę logowania na seznam.cz, a tu po wpisaniu loginu i hasła się zapętla. Proszę o pomoc
-
@jolantagrzesik Sprawdź proszę, czy nie masz zainstalowanego blokera cookies, reklam lub programu antywirusowego, który mógłby przeszkadzać w logowaniu. Jeśli problem dalej występuje, spróbuj ponownie zainstalować aplikację. Daj znać, czy są zmiany.
-
Mam ten sam problem na IPhone 13. Wykupiłam Premium i nie mogę się zalogować. Z kolei po kliknięciu na ikonkę Premium dostaję informację „We cannot retrieve your product information. The internet connection may help”
-
@Justyna-Włodarczyk Cześć! Ten problem jest trochę inny - napisz nam proszę na https://mapy.com/?feedback=menu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login